FULL_TIME

Sales Support Specialist - Distributie Management - Helder Recruitment

regio Nijmegen NL
2024-07-15
2024-07-17

Sales Support Specialist - Distributie Management – regio Nijmegen

Gebruiker: Marcel Smits
Referentie nr: HEMS01220 
marcel.smits@helder-recruitment.nl

Wij zijn per direct op zoek naar een Sales Support Specialist - Distributie Management -  (Afdeling Distribution Management).

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling, productie en verkoop van medisch hoogwaardige technische systemen.

Functie omschrijving: Sales Support Specialist - Distributie Management
Als Sales Support Specialist - Distributie Management zijn uw belangrijkste taken het onderhouden van het Distributie Netwerk zodat sales targets gehaald kunnen worden. Hiernaast houdt u toezicht op contractuele afspraken en speelt u een actieve en cruciale rol voor de vermarkting van het binnen het distributienetwerk.

Het taken pakket bestaat onder andere uit:

Het monitoren van de tender pipe-line en het geven van tender support. Het activeren van nieuwe portfolio binnen het distributie netwerk en de opstart van nieuwe distribiteur(s) succesvol te laten verlopen. U zorgt voor het uitvoeren van specifieke werk-opdrachten of projecten, het communiceren met Internationale relaties. Het signaleren van zowel problemen en wensen binnen het distributienetwerk. U werkt op de afdeling Global Service in een klein professioneel team en draag verantwoording af aan de Service Manager.

Functie eisen:  Sales Support Specialist - Distributie Management Wijzigen

  • Relevante HBO opleiding, werk en denk niveau.

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol / productie organisatie

  • Kennis Supply Chain & Service Management SLA/SLM (o.a met Business Partners)

  • Sterke affiniteiten met ICT, ervaring met opstellen van markt- en positioneringsonderzoek

  • Ervaring met het opstellen van diverse soorten commerciële teksten.

  • Beheersing van de Engelse taal is vereist.

Arbeidsvoorwaarden: Sales Support Specialist - Distributie Management
De organisatie biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens Metalektro CAO (Waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen). U komt te werken binnen een Internationale omgeving waar in een informele prettige sfeer wordt samengewerkt. U treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Korte beschrijving: Business Support Specialist - Distributie Management
Nieuwe vacature: Voor onze Internationaal opererende opdrachrgever zijn wij  per direct op zoek naar een Sales Support Specialist - Distributie Management. Regio Gelderland. HBO werk en denk niveau. Bent u de Business Support Specialist - Distributie Managementen heeft u interesse?, reageer dan snel. uitstekende voorwaarden in een groeiende Internationale organisatie.

http://www.helder-recruitment.nl/vacatures/vacature-sales-support-specialist-distributie-management-455146-11.html