FULL_TIME

Accountmanager bij een Datacenter in Almere OTE € 145.000 - SalesToppers

Almere NL
2024-07-16
2024-07-17

Wil jij ook werken als Accountmanager Datacenter Solutions bij de marktleider op het gebied Datacenter Solutions? Er heerst een prettige, informele sfeer door jonge, enthousiaste en assertieve collega's. De onderneming is zeer klantgericht en toonaangevend in Nederland.

De Functie:
Als Accountmanager verkoop je DataCenter Solutions bij de top 2000 bedrijven. Je gaat werken bij een dynamische organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Door ons huidige succes zijn we op zoek naar een gedreven Solution Seller die samen met ons de markt verder wil veroveren. Als Accountmanager begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze service bij huidige en potentiële klanten. Aangaan en onderhouden van een relatie met prospects en klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan.

De ideale kandidaat:
Wij zoeken voor deze verantwoordelijke en uitdagende Sales functie een resultaatgerichte en gedreven Accountmanager Datacenter Solutions met een succesvol trackrecord in een B2B sales omgeving. Als Accountmanager Datacenter Solutions beschik je over een afgeronde HBO/WO -opleiding en je bent goed in staat onze business verder uit te bouwen. Jouw gedreven en innemende persoonlijkheid zorgt voor een prettige werksfeer. Je beschikt over kennis van de datacenter Solutions en hebt vier jaar in de Sales.

Wat bieden wij je!
Een uitdagende Sales functie als Accountmanager Datacenter Solutions binnen een succesvolle en snelgroeiende onderneming. Wij bieden je een functie met veel groeimogelijkheden, waarbij je de gelegenheid hebt om jezelf te ontplooien door het volgen van opleidingen en vaardigheidstrainingen. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de doelstellingen. Dit wordt ook vertaald in een goed basissalaris en uitstekende provisie regeling. The sky is the limit

Enthousiast over deze Sales vacature:
Ben jij die gedreven Accountmanager Datacenter Solutions en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snelgroeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.