JUNIOR IT SPECIALIST - Hays

GENT
2018-11-27
2020-08-15

• All-round IT-functie
• Geen professionele ervaring vereist
• Uitgewerkt carrièrepad


WoninGent is een sociale huisvestingsmaatschappij actief in Gent. Met meer dan 9000 woningen zijn ze de tweede grootste sociale huisvestingsmaatschappij van Vlaanderen. 190 dynamische medewerkers staan er elke dag om sociale huurders een goede woning en nog betere dienstverlening te bieden. Digitalisatie van onze werking is één van de sleutelpunten hiervoor. Daarom is HAYS voor WoninGent op zoek naar een junior IT-specialist. Als junior IT-specialist sta je in voor een heel breed takenpakket verspreid over de 4 Gentse locaties van WoninGent. Zo ben je het aanspreekpunt voor vragen van medewerkers over applicaties, systemen, hardware, netwerk en telefonie. Je waakt hierbij over de goede werking van de verschillende applicaties en fungeert als link tussen de gebruiker en de externe leverancier bij problemen. In samenspraak met je collega garandeer je een stabiele IT-omgeving. 

Je start in een ondersteunde rol, je krijgt de mogelijkheid om de organisatie in al haar aspecten te leren kennen. Je focust op dagdagelijkse ondersteuning en incident management . Later werk je voorstellen uit tot verbetering van het IT-beleid en kan je zelf mee actief richting geven aan de automatisatie van onze bedrijfsprocessen. 

Ben jij de junior IT-medewerker waar Hays IT en WoninGent naar op zoek zijn? Neem dan snel contact op met Lies Van den Troost van Hays IT op 0498/17.65.46