FULL_TIME

Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing in Utrecht OTE € 75.000 - SalesToppers

Utrecht NL
2024-07-16
2024-07-20

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing en meer verdienen bij de marktleider van Zoekmachine Marketing? Dan is dit de droombaan die je zoekt!

De functie:Als Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing bezoek je veel nieuwe klanten. Je plant per week een aantal bezoeken in, om zo je target te behalen. Voorafgaand aan een bezoek verdiep je, je in de betreffende branche van de klant of prospect. Je informeert prospects en klanten over de mogelijkheden van onze Seo solutions. Je verbind een interessant prijsvoorstel aan je offerte en vergroot zo de kans om een order af te sluiten. Je sluit de order af, tekent het contract met de klant en genereert omzet. Daarnaast volg je de marktontwikkelingen en signaleert kansen.

De ideale kandidaat:
Je bent een verkoper van nature. Je vindt verkopen leuk, nee dat is te zacht uitgedrukt: je krijgt er een kick van. Maar je weet ook dat verkopen meer vraagt dan een snelle babbel. Je analytisch vermogen is van groot belang bij het stellen van doelen en tactieken. Als Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing ben je ervan overtuigd dat je hoe goed je ook bent je altijd nog kunt groeien. Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Als Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing heb je minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan in de Sales. Je beschikt over MBO/HBO denk- en werkniveau en hebt een representatief voorkomen. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift is een vereiste.

Wat bieden wij je!
Een uitdagende Sales functie als Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing bij een enthousiast team van gedreven Seo Sales specialisten. Als New Business hunter geniet je van goede arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto naar keuze en de laatste smartphone. Naast een goed basissalaris wordt er een geweldig commissieregeling en bonussysteem geboden. The sky is the limit. Daarnaast zijn er voor de Junior Accountmanager SEO veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en incompany trainingen. Onze coaching en aandacht geven je een succesvolle start in onze business.  

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job!
Verkopen is a way of life, dat heb je in je! Ben jij die gedreven Junior Accountmanager Zoekmachine Marketing die er 200% voor gaat? Dan is dit de Sales job voor jou! Bel of app voor meer informatie met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV!