Commercieel medewerker (M/V) te Antwerpen - Beobank

Antwerpen
2018-11-26
2019-06-19

Introductie

Beobank is een Belgische bank die haar producten en diensten aanbiedt aan 620.000 particulieren, zelfstandigen en KMO's via een netwerk van 240 verkooppunten.

Beobank maakt deel uit van de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE), de grootste bank in Noord-Frankrijk. De groep telt vandaag meer dan 4.000 medewerkers voor een totaal van 1.606.380 klanten. Dankzij haar coöperatieve en gedecentraliseerde organisatie, staat CMNE dicht bij haar klanten. Als niet-beursgenoteerd bedrijf kiest de groep voor een langetermijnrelatie met haar coöperatieve klanten. Een filosofie die nauw aansluit bij de waarden van Beobank.

We willen het dagelijks leven van onze klanten vergemakkelijken met persoonlijke oplossingen. Of u nu een particulier, zelfstandige of KMO bent. Beobank is een complete retailbank met een ruim aanbod aan producten met een grote toegevoegde waarde, en we stellen alles in het werk om u steeds een oplossing op maat aan te bieden. Als bank op mensenmaat, hechten we dan ook veel belang aan een persoonlijke relatie en werken we op een hartelijke, constructieve en open manier om uw projecten mee te helpen realiseren.

Zo'n stevige uitdaging, dat ziet u wel zitten? Net als een ambitieuze werkgever die u mooie carrièreperspectieven kan bieden? En u wilt in een dynamische omgeving werken waar wederzijds respect, enthousiasme en communicatie centraal staan? Solliciteer dan vandaag nog bij Beobank!

 

Jouw verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

In ons verkooppunt te Antwerpen, Abdijstraat 201
staat u in voor de dagelijkse kasverrichtingen, het onthaal van klanten en administratieve taken.

U zorgt eveneens voor het maken van afspraken met klanten en prospecten en staat in nauw contact met de collega's van het agentschap, die op u rekenen voor het aanreiken van interessante informatie.

 

Jouw profiel

  • Bachelor diploma, bij voorkeur in Bank en Verzekeringen
  • Goede kennis van het Nederlands en Frans
  • Ervaring is een pluspunt
  • Commerciële feeling, nauwkeurigheid, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn een must!

 

De zelfstandige agent biedt

  • Contract van onbepaalde duur.
  • Een uitstekende gelegenheid om uw kennis terzake uit te breiden (van kredietverlening tot beleggingen)
  • Een intensieve opleiding van topniveau, actieve coaching
  • Doorgroeimogelijkheden naar adviseur particuliere klanten
  • Een competitief salaris en extralegale voordelen
  • Een dynamische omgeving die een beroep doet op uw creativiteit, klantgerichtheid, teamspirit, gezond verstand en een grote dosis energie

 

Geïnteresseerd?

Agentschap Abdijstraat 201 2020 Antwerpen
FSMA 040076 A-cB; Ondernemingsnummer 0451.426.122
Gedelegeerde vertegenwoordiger Johan Bressinck
Tel. 0032/3/237.74.91
E-mail johan.bressick@agent.beobank.be

 

Verklaring omtrent de verwerking van persoonsgegevens: https://www.beobank.be/sites/default/files/2018-05/data-privacy-statement-recruitment-nl.pdf