FULL_TIME

Inside Sales Events in Hoofddorp OTE € 39.000,- - SalesToppers

Hoofddorp NL
2024-03-18
2024-03-28

Wil jij ook werken als Inside Sales Events bij een internationaal evenementenbureau met veel doorgroeimogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als  Inside Sales Events je verantwoordelijk voor het eerste klantcontact met onze prospects. Je stelt offertes op en maakt afspraken voor de Accountmanagers. Je bent creatief in het bedenken van concepten en weet zo je prospect te overtuigen. Het is jouw taak om koude leads om te zetten naar orders. Zo ga je zelfstandig op zoek naar de prospects en sluit telefonisch deals. Je beseft dat een goede inventarisatie en het vragen om de order je sleutel tot commercieel succes zijn.

We zijn op zoek naar:
Een  Inside Sales Events die beschikt over MBO/HBO-werk en denk niveau en maximaal vier jaar ervaring in de inside Sales. Je bent in staat om zelfstandig de markt te bewerken en nieuwe klanten aan te boren. Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over een goede dosis humor. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een New Business Hunter die ook een kei is in relatiebeheer. Na bewezen geschiktheid mag je zelfstandig prospects bezoeken.

Wat bieden wij onze Inside Sales Events!
Een zeer uitdagende Sales functie als  Inside Sales Events bij een snelgroeiende organisatie met een prettige werksfeer en veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Na bewezen geschiktheid ga je samen met je Sales Manager prospects bezoeken. Verder bieden wij een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en smartphone. Een goed basissalaris en een royaal commissiesysteem. The sky is the limit.

Enthousiast over deze Sales Job van Inside Sales Events!
Spreekt onze persoonlijke manier van werken je aan en ben die Sales tijger die altijd zijn targets heeft gehaald? Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv!