Kassier - ING

Regio Metropool
2018-12-18
2019-05-23

Cashier

 Een commerciële functie waarbij je persoonlijk contact hebt met jouw cliënten om hun contante transacties te regelen en hen bankproducten aan te bieden?

 

Jij bent daarnaast...

 

- een uitstekende communicator: je begrijpt de behoeften van jouw cliënten precies en je beantwoordt daaraan op een heldere wijze;

- in staat initiatief te nemen: je bent betrokken en gemotiveerd door je functie en handelt spontaan en proactief wanneer dat nodig is;

- klant- en servicegericht;

- in staat goed in een team samen te werken;

- georganiseerd en hebt oog voor détail

  

En je hebt eveneens...

 

- minimaal een diploma in de geesteswetenschappen
- een perfecte beschikking over het Frans en een goede kennis van het Engels

 

…dan beschik jij over alle pluspunten om onze nieuwe Kashouder te worden

 

Jouw rol…

 

-Het afhandelen van de contante transacties aan de balie

-Het actief verkopen van Accounts & Payments producten

-Het op de hoogte brengen van jouw collega's van interessante commerciële mogelijkheden

-Het zeer nauwkeurig volgen van de regels als het gaat om veiligheid en compliance.

-Jij bent efficiënt, proactief en vriendelijk tegenover de cliënten en brengt het principe « Customer Centric » in praktijk.

 

Jij wilt het verschil maken?

 

Onze missie bij ING is mensen in staat stellen een stap voor te zijn, in het leven en in zaken. Wij geloven dat mensen die beschikken over verbeeldingskracht en vastberadenheid in het verbeteren van hun toekomst en die van degenen om hen heen de drijvende kracht zijn achter duurzame ontwikkeling.

ING België is een creatieve en dynamische omgeving waarbinnen duizenden werknemers samenwerken om een persoonlijke ervaring te bieden aan zowel Retail en Private Banking cliënten als particulieren, zelfstandigen, de KMO, grote bedrijven, instituties en zakelijke cliënten.

Als eerste algemene directe bank is ING een wereldwijde financiële institutie met een sterke Europese verankering, verkozen tot “Best Bank” in België en meerdere jaren op rij erkend als aantrekkelijke werkgever.

Als dit het type omgeving is waarin jij opbloeit, solliciteer dan en voeg je bij onsom de toekomst van het bankwezen vorm te geven!