FULL_TIME

Account Manager Horeca & Nightlife - Jet Import NV

Vlaanderen BE
2019-10-15
2021-01-16

Jet Import is één van de grootste distributeurs in de Benelux van premium dranken en healthy snacks, zoals Red Bull, Fever-Tree, Heineken, Copperhead Gin, Sol, Desperados, Douwe Egberts Ice Coffee,  Vit-Hit en Fulfil. En onze West-Vlaamse onderneming blijft groeien, zowel in omzet als in merken in portfolio.

 

Vandaag is Jet Import uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met meer dan 110 gemotiveerde medewerkers en een sterk netwerk van toeleveranciers die elke dag het beste van zichzelf geven. Jet Import heeft haar plaats verworven in retail, petrol en horeca. Met een jaaromzet van meer dan 145 miljoen en een jaarlijkse ‘double digit’ groei blijven we een onderneming in volle expansie.

 

Innovatie, kwaliteit, rentabiliteit, passie en gedrevenheid vormen de fundamenten van onze drive.

 

Om deze groei verder te realiseren is Jet Import op zoek naar een:

 Account Manager Horeca & Nightlife Vlaanderen   

 

Functie

Verantwoordelijk voor de route to market van onze merken naar de horeca markt van Oost- en West-Vlaanderen. Je bent dus ook het aanspreekpunt voor al onze Horeca klanten en toeleveranciers in die regio.

Samen met de Senior Accountmanager, stel je de te behalen doelstellingen op en evalueren jullie op regelmatige tijdstippen jouw realisaties in de markt. Je zal namelijk ons portfolio verder ontwikkelen  door sterke partnerships te maken met onze klanten en door onze merken te introduceren op de juiste plaatsen en in de beste omstandigheden. Daarvoor zal je ook marketing ondersteuning krijgen. Je spot op continue basis, de trends in de markt en speelt er op in door de juiste  merken ervoor de selecteren. Je staat ook in voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

Je rapporteert aan de Senior Accountmanager.

 

 

Jouw profiel

 • Je hebt een Master, bij voorkeur uit een economische richting en hebt een eerste relevante ervaring in sales/marketing.

 

 • Met jouw uitstraling, commercieel talent én passie voor ontwikkelingen binnen horeca, hangt onze klant aan jouw lippen. Hij wil immers liever zijn kostbare tijd steken in een specialist ter zake.
 • Je volgt nieuwe trends op de voet en kan die kennis vertalen in creatieve ideeën die renderen. Je doet hiervoor beroep op je hands-on en CAN DO –mentaliteit.
 • Initiatief nemen, act as an owner
 •  
 • Hoge graad zelfmotivatie
 • Je voelt snel aan welke inspanningen nodig zijn om resultaten te boeken. Je zal daarom heel regelmatig, ook ’s avonds, jouw gezicht laten zien in jouw cliënteel. Men herkent én erkent jou!
 • 2 wekelijks contact met ons promo-team
 •  
 • Met je analytische geest ga je vlot om met de hoeveelheid aan marktinfo die wij jou ter beschikking  stellen.
 • Je weet deze info ook perfect te integreren in je verkoopgesprek.
 • Je beseft dat ook details het verschil kunnen maken in je job. Daarom werk je nauwkeurig in ons CRM systeem Salesforce.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans.

 

Wat Jet Import te bieden heeft

Je komt terecht in een professionele omgeving waar jouw enthousiaste collega’s zorgen voor een aangename werksfeer en bakken energie. Door je ondernemingszin krijg je heel wat kansen in verschillende snelgroeiende markten. Vergeet zeker niet dat werken voor topmerken je een echte kick geeft.

We bieden je ook reële doorgroeimogelijkheden ( zowel in Sales, Marketing, Operations en Controlling&Reporting ) aan binnen een open bedrijfscultuur. Je inspanningen worden beloond met een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen, een smartphone en andere extralegale voordelen.