FULL_TIME

Junior Accountmanager Docuflow in de Den Bosch OTE €65.000 - SalesToppers

Den Bosch NL
2024-07-12
2024-07-17

Ben jij die hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is? Wil jij ook werken bij een snel groeiende Docuflow aanbieder, die een compleet pakket van innovatieve Docuflow Solutions  en Software Solutions aanbiedt? Dan is dit een unieke kans.

De Functie:
Als Junior Accountmanager Docuflow beheer en benader je onze MKB klanten. Je overtuigt je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van omzet door middel van New Business bij prospects. Je beheert jouw klanten- en prospectbestand door regelmatig contact te onderhouden met jouw klanten over nieuwe ontwikkelingen. Je inventariseert documentstromen en onderzoekt de mogelijkheden om de succesvolle concepten te implementeren bij bedrijven en instellingen.

Wij zijn op zoek naar:
De ideale Junior Accountmanager Docuflow heeft een MBO/HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over minstens één jaar werkervaring in de business-to-business verkoop. Je bent een New Business Hunter met consultative selling skills. Je bent “een ondernemer met een drive” die in staat is gedisciplineerd en planmatig te werken. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, communiceert vanuit persoonlijke visie en weet door middel van advies meerwaarde te brengen aan onze klanten.

Wij bieden je:
Een uitdagende en afwisselende sales job bij een succesvolle  onderneming. Een prima salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede bonus- en provisieregeling, the sky is the limit. Naast lease auto naar eigen keuze, laptop en Iphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

Enthousiast over deze uitdagende Sales vacature:
Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App dan voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-502 659 11. Of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je sollicitatie.