Regional Visual Merchandiser - ZEB

Zuid-West Vlaanderen en Oost-Vlaanderen
2019-04-29
2020-09-19

Als op en top Belgisch modebedrijf in volle expansie is ZEB de multi-merkenspecialist bij uitstek voor mannen en vrouwen waar de klant altijd centraal staat! Momenteel zijn er 69 winkels verspreid over Vlaanderen en Wallonië en er staan er nog heel wat op de agenda. Ook online is ZEB heel actief en mee met de nieuwste ontwikkelingen. Met het hoofdkantoor in Merchtem en meer dan 600 medewerkers in totaal, kom je bij ZEB terecht in een ondernemende omgeving, waar we met veel goesting onze klanten een uitzonderlijk fijne shoppingervaring willen geven. “Hooray, it’s today” is niet voor niets onze slogan.

Om onze ZEB stores in regio Zuid-West Vlaanderen en een stukje Oost-Vlaanderen te servicen, zijn we op zoek naar een Senior Visual Merchandiser (M/V). Je ondersteunt mee de commerciële resultaten van deze winkels door te streven naar een optimale VM van onze merken.
Conreet zal je onze winkelmedewerkers coachen en adviseren rond visual merchandising. Je denkt mee na over de presentatie van onze collecties in de winkels alsook van onze etalages. Voor dit laatste zal je samenwerken met onze etalagisten. Bovendien ben je gebeten door mode en zet je de laatste nieuwe modetrends neer in onze winkels.

Heb jij gevoel voor styling en beschik je over een gezonde dosis commercieel inzicht? Kan je anderen motiveren en enthousiasmeren met jouw ideeën? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

  • Kennis en ervaring - je kan terugvallen op een mooie (min 3 jaar) ervaring als visual merchandiser.
  • Creatief - Fashion is your middle name! Je bent dagelijks bezig met het uitpluizen van de laatste modetrends en bent in staat om deze te vertalen naar concrete ideeën voor ZEB.
  • Communicatief vermogen - door je vlotte communicatiestijl kan je anderen enthousiasmeren en motiveren. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en je hebt een basiskennis van het Frans.
  • Hands-on - je bent enthouasiat en gedreven. Je springt dagelijks met de glimlach uit bed om aan je nieuwe werkdag te beginnen. Hooray it's today!
  • Flexibel - onze winkels de gevraagde regio zijn vanuit je woonplaats vlot te bereiken. Je bent dan ook bereid om je veelvuldig te verplaatsen.
  • Onderneming - je komt terecht in een energieke onderneming in volle expansie. Daarnaast kan je rekenen op een team van enthousiaste VM collega's.
  • Salaris - we bieden een competitief salarispakket met extralegale voordelen zoals een firmawagen en maaltijdcheques.