FULL_TIME

Winkelverantwoordelijke - Action

Steenokkerzeel BE
2019-11-26
2021-01-19

DIENSTVERBAND

(Voltijds 35u)

 

OVER ACTION

Action is een van de snelst groeiende non-food retailers van Europa. Van oorsprong zijn we een Nederlandse organisatie met meer dan 850 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Momenteel breiden we het aantal winkels in België verder uit. Klanten bezoeken onze winkels met een glimlach vanwege ons uitgebreide assortiment en onze verbazende lage prijzen. Iedere week bieden we 150 nieuwe producten, waarmee we onze klanten continue kunnen verrassen.

 

WAT GA JE DAGELIJKS DOEN

Jij draagt samen met de Assistent Winkelverantwoordelijken zorg voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en geeft leiding aan een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel.

Je volgt de winkelverkoop op en streeft constant naar een optimale winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Dit vertaal je door naar concrete werkzaamheden voor jouw team. Uiteraard controleer je de voortgang en stuur je waar nodig bij om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren.

Ook beoordeel je dagelijks de aanwezige winkelvoorraad en bestel je naar eigen inzicht het aantal benodigde artikelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning , alle binnenkomende sollicitaties en maak je dagelijks de kassa’s op.

Als coach sta je garant voor de ontwikkeling van jouw team, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Verder communiceer je met de Regioverantwoordelijke over de gang van zaken en behaalde (financiële) resultaten omtrent jouw winkel.

Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

 

WAT KENMERKT EEN WINKELVERANTWOORDELIJKE

Een Winkelverantwoordelijke van Action is ondernemend, kostenbewust en beschikt over een ‘getting things done’-mentaliteit. Hij/zij werkt efficiënt, is gericht op het creëren van een goede werksfeer en probeert de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden. Dit alles in een gestructureerde en nette werkomgeving met een no-nonsense mentaliteit.

 

En verder: 

  • Je bent 35 uur per week beschikbaar en je werkt 5 dagen per week;
  • Je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig op zaterdag te werken; 
  • Je beschikt over minimaal twee jaar recente leidinggevende ervaring binnen retail;
  • Je hebt ervaring met het voeren van selectie-, beoordelings- en ziekteverzuimgesprekken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

DIT BIEDEN WIJ JOU ALS WINKELVERANTWOORDELIJKE

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris o.b.v. een 35-uren werkweek;
  • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action;

Action Academy
Als Winkelverantwoordelijke volg je tijdens ons opleidingsprogramma meerdere trainingen die speciaal op maat gemaakt zijn voor jouw functie. Deze praktijkgerichte trainingen (o.a. Gesprekstechnieken, Beoordelen en Plannen en Organiseren) helpen jou om je verder te ontwikkelen. Dit (internationale) trainingsprogramma is een waardevol onderdeel van het werken bij Action.

Persoonlijke groei
We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling. Hierdoor zijn er voor de medewerkers die dat willen mooie doorgroei mogelijkheden. Een Winkelverantwoordelijke kan binnen Action doorgroeien binnen de winkelorganisatie, maar Action is meer! Zo groeit Action ook flink in het buitenland, misschien heb je daar na enige tijd ook wel interesse in.

 

VRAGEN?

Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Customer Support op telefoonnummer +32 (0) 380 84 353. Zij helpen je graag verder!