Promotie assistent in Amsterdam - Blokker

Amsterdam
2019-10-08
2020-07-05

Promotie assistent

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat Blokker flinke veranderingen doormaakt. De klant verandert, Blokker verandert mee, ook op het hoofdkantoor. De winkelformule die al meer dan 120 jaar het straatbeeld oranje kleurt verandert. En mede daardoor vind je bij Blokker, ondanks de financiële uitdagingen, legio leuke banen met enorm veel mogelijkheden en verrassende en spannende projecten. Wij zijn daarom op zoek naar toppers in de markt die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. En klaar zijn voor een fantastische uitdaging!

Wil jij een functie waarbij je in het commerciële hart van Blokker zit? Waarbij jij zorgt voor analyses en evaluaties om steeds weer te verbeteren? Hou jij van folders? Ben jij een number cruncher? Bekijk dan snel onze vacature van Promotie Assistent.

 

Jouw functie kort en bondig

Kom in het commerciële hart van Blokker werken, bij het Promo team. Als promotie assistent van de afdeling Promotie zorgen wij er samen voor dat er (nieuwe) klanten naar Blokker toe worden getrokken door het inzetten van scherpe en sterke aanbiedingen in de folder, op TV en op radio. Elke week een nieuw thema en een nieuwe folder.

Vooral in de start van het promoproces speel jij een belangrijke rol om de briefing strak te zetten, suggesties te doen voor commerciële aanbiedingen zoals wat er op de voorpagina van de folder komt, de input van de category managers te verwerken en te controleren, de overzichten te checken, folderplanken uit te werken, maar ook aan het eind van het promoproces evalueer je de resultaten. Je bent de rechterhand van de promotiemanagers en schakelt met de commercieel assistenten van category management om de deadlines te halen en het aanbod vanaf het begin scherp neer te zetten.

 Jij bent

Een harde werker met commercieel talent, die de klant centraal stelt, analytisch sterk is, een liefde heeft voor Excel, gericht is op verbetering.
Daarnaast ben je:

 • commercieel;
 • sterk in MS office;
 • cijfermatig / Analytisch sterk;
 • nauwkeurig;
 • energiek en weet anderen mee te krijgen met je enthousiasme;
 • pro actief en kunt zelfstandig werken;
 • Goed in planning, coördineren en overzicht behouden in een dynamische omgeving;
 • Je bent accuraat en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk;
 • Je bent flexibel;

 Jij hebt

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 1-2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring in Retail is een pré.

 Wat bieden wij je?

Wij bieden je een marktconform salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals korting op verzekeringen en korting op personeelsaankopen binnen de Blokker Holding. Minstens net zo belangrijk is dat je bij Blokker kunt rekenen op een plezierige en collegiale werkomgeving.

Waar ga je werken?

Wie aan Blokker denkt, denkt direct aan onze winkels. Maar achter een succesvolle organisatie als Blokker gaat een hoofdkantoor schuil met een breed scala aan interessante en uitdagende functies. Blokker is een toegankelijke organisatie met korte lijnen. Een organisatie waarin iedereen open staat voor anderen, waarin mensen de ruimte krijgen als ze kansen ruiken en aangemoedigd worden om nieuwe ideeën in te brengen.

Op ons hoofdkantoor werken ongeveer 250 mensen in zeer uiteenlopende functies. Eén ding hebben we gemeen: samen werken we hard aan een fantastische winkelformule. We hebben de focus op resultaat, maar bouwen op gezette tijden ook een feestje.

Op ons hoofdkantoor in Amsterdam ga je werken bij het organisatieonderdeel Promotie binnen de afdeling Marketing.

 

 

Waar ga je werken?

Wie aan Blokker denkt, denkt direct aan onze winkels. Maar achter een succesvolle organisatie als Blokker gaat natuurlijk een hoofdkantoor schuil met een breed scala aan interessante en uitdagende functies. Op ons hoofdkantoor werken ongeveer 250 mensen in zeer uiteenlopende functies. Eén ding hebben we gemeen: samen werken we aan een fantastische winkelformule.