FULL_TIME

Recruiter - Manpower

Manpower Kortrijk BE
2021-01-01
2021-01-17

Manpower is dé wereldspeler op vlak van HR. We zijn voortdurend opzoek naar innovatieve oplossingen in de steeds veranderende wereld van werk. Overal ter wereld brengen we kandidaten en bedrijven samen en helpen we mensen vooruit. 

Door sterke groei is Manpower Kortrijk opzoek naar een RECRUITER met commerciële ingesteldheid om het team te versterken. 

Jouw verantwoordelijkheden maken het verschil.

In deze gevarieerde job zal je hoofdzakelijk bezig zijn met het rekruteren van geschikte arbeiders -en/of bediendeprofielen. Je bent een belangrijke schakel tussen klant en kandidaat en gaat steeds opzoek naar de perfecte match. 

Je staat in voor de screening van skills, ambitie en motivatie van de kandidaat om deze zo aan onze klanten voor te stellen en aan een gepaste functie te helpen. Daarnaast maak je ook grondige analyses van de behoeften van onze bestaande klanten en speel je hier op in. Je onderhoudt je netwerk, maar gaat zelf ook actief opzoek naar nieuwe bedrijven om het klantenbestand uit te breiden. 

Wat zijn jouw kernkwaliteiten? 

Je bent gekend voor jouw DOORZETTINGSVERMOGEN, PROACTIVITEIT, ENTHOUSIASME en LEERGIERIGHEID. Je zet alles op alles om de vooropgestelde doelen te behalen en je weet je prioriteiten te stellen. Daarenboven heb je een voorliefde voor veelvuldige telefonische contacten en het ondersteunen van mensen.

Heb je  al een eerste ervaring in het HR-domein? Heb je een bachelor behaald? Laat het ons dan zeker weten!

Bij Manpower is jouw carrière in goede handen, en wel voor deze redenen:

Je maakt deel uit van een sterk groeiend internationaal bedrijf, dat jou kansen biedt om je carrière te boosten. 

Manpower biedt jou een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met diverse extralegale voordelen én een bonussysteem gebaseerd op de teamresultaten aan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te groeien binnen het bedrijf. Last but not least: toffe collega's staan klaar om jou met open armen te ontvangen.
 
Ben jij de persoon die wij zoeken? Aarzel dan niet en stuur je CV naar sourcing@manpower.be!