FULL_TIME

Marketing Data Analist - Target Recruitment

West Flanders BE
2019-10-21
2019-11-06

Ben je een pro in het interpreteren van data? Ben je gepassioneerd door digitale gegevens en ga je hier graag mee aan de slag? Heb je hierbij een sterke affiniteit in digitale marketing? Dan ben jij misschien wel de Marketing Data Analist die we zoeken!

Dit sterk groeiend bedrijf is een dynamische en jonge omgeving waarin je jezelf heel erg kan ontwikkelen. Je krijgt veel vrijheid en autonomie om het bedrijf mee te laten groeien. Hun hoofdkantoor is gelegen in de regio van Kortrijk. Je ontvangt een aanlokkelijk salarispakket en een bedrijfswagen.

Functie

Als Marketing Data Analist ga je aan de slag met de data van dit bedrijf. Je ontvangt de data, interpreteert en analyseert deze en je neemt vervolgens actie en komt zelf met ideeën. Je voert het gehele proces uit van A tot Z en je werkt hierbij zeer autonoom. Hierna zorg je ook voor een juiste opvolging. Je onderhoudt de gehele data infrastructuur en je krijgt de kans dit team mee uit te bouwen.

Je komt terecht in het digitale team bestaande uit een 12 personen. Dit team focust zich voornamelijk op de online verkoop van hun producten.

Profiel

* Je hebt minimum twee jaar ervaring in het analyseren en interpreteren van data.
* Je bent vlot met Excel en SQL.
* Je hebt een achtergrond in Google Analytics en Shopify.
* Je hebt een eerste ervaring achter de rug met Power BI of soortgelijke rapporteringstools.
* Je hebt affiniteit met Python en R.
* Je hebt een sterke affiniteit met digitale marketing en FMCG.
* Je spreekt vlot Engels.

Je vindt het fijn om af en toe te kunnen reizen naar het buitenland voor het werk. Je hebt een open en autonome mindset.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische bedrijf met een aantrekkelijke omgeving waar je echt de kans krijgt om mee te groeien. Ze zijn een innovatieve speler en groothandel voor het voedsel van huisdieren. Als dierenliefhebber ben je hier dan ook meer dan welkom. Er lopen zelf enkele viervoeters rond in hun kantoor.
What's in it for you?

* Een interne functie met een contract van onbepaalde duur.
* Een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen met tankkaart.

Contact

Ben jij de Marketing Data Analist die wij zoeken?

Stuur je CV naar: femke@targetrecruitment.eu
of bel me op T: 02 533 22 74

Bekijk ook onze website www.targetrecruitment.eu voor andere IT vacatures.