.NET developer met expertise in open data - Novado

Brugge
2019-12-13
2020-09-19

Je ontwikkelt slimme platformen waarmee onze klanten hun data beter kunnen beheren, verrijken en toegankelijker maken voor eindgebruikers.
 

Novado Software Innovators

Novado.be helpt organisaties innoveren met gebruiksvriendelijke software op maat van hun uitdaging. Een van onze expertise-gebieden is data management. Zo bouwen we slimme platformen om data beter te beheren. Een voorbeeld? Wekelijks gebruiken ruim 10 000 mensen ons 5 star open data project https://codex.vlaanderen.be/

De ideale .NET developer

Onze ideale kandidaat kwam al eerder in aanraking met open data projecten, heeft een sterke interesse in data management en programmeert graag in .NET (Core). Een relevant diploma in (toegepaste) informatica of computerwetenschappen is een grote meerwaarde. Ook een scherp inzicht in de structuur en opbouw van software is onmisbaar. Ten slotte kan onze ideale kandidaat overweg met version control (git) en SQL & relationele databases: indexes en joins zijn je niet vreemd.
 

Wat we van jou verwachten

 • Na een grondige briefing van de analist en software architect, zet je user stories om in correcte, duidelijke en gestructureerde code die je in .NET of .NET Core schrijft.
 • Waar nodig voorzie je technische documentatie.
 • Je denkt kritisch mee na over de toekomst van het product en nieuwe functionaliteiten.
 • Je denkt na over het hergebruik van je code en zoekt naar oplossingen voor problemen.
 • Je blijft op de hoogte van best practices binnen je vakgebied, volgt trends op de voet en deelt die met je collega’s.
   

Hoe wij jou belonen voor je sterke code en inzet

 • We ontwikkelen niet enkel software, maar ook onze mensen. Hoe? Met een persoonlijk groeitraject, coaching en opleidingen.
 • Persoonlijke ruimte is belangrijk. Daarom werk je in een ruime omgeving waar je voldoende plaats hebt om rustig te werken zonder dat er een collega in je nek zit te hijgen.
 • Daarnaast kan je nog uitblazen tijdens 32 dagen vakantie en je glijdende uren.
 • Binnen ons aanbod krijg zelf de vrijheid om te kiezen met welke laptop je straks aan de slag gaat.
 • Naast de euro’s op de rekening leggen we je ook in de watten met een bedrijfswagen, tankkaart, gsm-abonnement, groepsverzekering en interessant hardware budget.
   

Stel jezelf voor

Stuur Kristen een mailtje of spring eens binnen in ons gebouw op onze eerstvolgende Meetup.

kristen@novado.be
0487 85 11 65

Of stel Jeffrey een vraag die enkel een software architect kan beantwoorden.

jeffrey@novado.be
050 64 28 66