FULL_TIME

BI Project Manager - Target Recruitment

Brussels BE
2019-10-22
2019-11-19

Ben jij communicatief sterk en heb je de drive om als BI Project Manager elk project tot een goed einde te brengen? Ben je vertrouwd met Business Intelligence (BI) en ben je gepassioneerd door data modellering? Ben je op zoek naar een functie als Project Manager maar wil je ook hands-on werken en vertrekken vanuit een sterke technische bagage? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Dit flexibel bedrijf biedt een mooie work-life balans aan. Je krijgt de mogelijkheid om van thuis uit te werken en een bedrijfswagen is inbegrepen in het pakket. Hun kantoren zijn gelegen in en rond de regio Brussel.

Functie:

Als BI Project Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het uitbouwen van de klantenrelaties. Je werkt steeds aan een groot project of meerdere kleine projecten.
Je bedenkt en implementeert BI oplossingen op maat van de klant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je stelt projectplannen op. Je kan je inleven in de noden van de klant en je staat in voor het uitvoerend projectbeheer (risico analyse bepalen, timing, budgettering, ontwikkeling van het product, methodologie uitwerken, program management, ...).

Vervolgens beheer je de opvolging en de vooruitgang van de realisatie van de projecten. Bijkomend stimuleer en coördineer je de projectmedewerkers. Je maakt de vertaalslag voor de technische vereisten richting de project teams. Je vindt het fijn om af en toe ook zelf nog technisch en hands-on bezig te zijn.
Je krijgt de kans om mee verantwoordelijk te zijn voor het rekruteren en het verder uitbouwen van de teams.

Profiel:

* Je hebt minstens 5 jaar ervaring als BI Project Manager.
* Je bent vertrouwd met Business Intelligence (BI) en je kent het proces van A tot Z.
* Je hebt zowel ervaring binnen front-end en back-end.
* Je bent vlot met data modellering en het maken van functionele analyses.
* Je bent creatief met dashboards voor verschillende business units.
* Je hebt ervaring met scrum en/of agile methodologieën.
* Je spreekt vloeiend Engels in combinatie met ofwel Nederlands ofwel Frans.

Certificaten in projectbeheer is een plus (Prince 2, PMBok). Kennis van Qlik Sense is een mooie troef.

Aanbod:

Deze multinational vindt zijn specialisatie terug binnen ziekenhuizen, farma, data en projectontwikkeling. Ze richten zich voornamelijk op het verwerken van data binnen de medische sector. Dit is een service georiënteerde omgeving. Het hoofdkantoor is gelegen in Zaventem maar je zal voornamelijk werken in de regio van Brussel.

What's in it for you?

* Zeer interessante en gevarieerde projecten binnen een dynamisch en enthousiast team.
* Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen onder andere door een mooi aanbod aan opleidingen (Qlik Sense,…).
* De mogelijkheid om 40% van thuis te werken + glijdende werkuren.
* Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, inclusief bedrijfswagen, netto vergoeding, GSM, laptop, ...

Kijk jij uit naar een interessante en afwisselende job met grote uitdagingen als PM BI? Reageer dan nu op deze vacature en stuur je cv naar femke@targetrecruitment.eu en bel naar 02 533 22 74.
Bekijk ook onze website voor andere IT vacatures: www.targetrecruitment.eu