FULL_TIME

IT-verkoper electro zaak - tones corner - Start People

GENT BE
2020-11-20
2021-12-05
 
Description

Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken?

Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn!

Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog !

Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze TonesCrew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist.

Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

Jouw werkweek loopt van dinsdag tot en met zaterdag, weekendwerk schrikt je bijgevolg niet af.

 
Company

Je zal tewerkgesteld worden bij Krëfel te Gent!

 
Profile

Alle profielen zijn welkom bij ons. Het spreekt uiteraard voor zich dat de passie voor computers en alles daarrond een vereiste is.

Je bent vooral klantgericht, bent een uitstekende teamplayer en toont initiatief en ambitie om samen te werken aan de exponentiële groei van Tones.

Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en sociaalvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels.

Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

 
Offer

Je krijgt van ons een veelzijdige functie in een steeds groeiend en innovatief bedrijf. Je werkt in een aangename sfeer.

Uiteraard bieden wij jou, net zoals onze computers, een op maat gemaakt loon mét extralegale voordelen.