CONTRACTOR

Quality Manager IT - Anankei

Schaarbeek BE
2021-01-12
2021-01-31

Wij zoeken in de eerste plaats naar kandidaten met het ‘Anankei DNA’. Dit zijn gemotiveerde kandidaten met een positieve ingesteldheid en ‘can do’ mentaliteit. Dream IT, Trust IT, Go for IT: dit is wie we zijn.

Dream IT: Hoog mikken: het zit in onze genen. Ambitie uitstralen. Elke dag dromen over wat de volgende dag kan brengen.
Trust it: Er loopt bij anankei een pak talent rond. Daarom vertrouwen wij er altijd op dat alles goed komt. Talentvolle collega's die elkaar vertrouwen dat is een garantie op succes.
Go for IT: Wij hebben het liever over uitdagingen dan over problemen. Wij zoeken en vinden oplossingen, ook als die niet voor de hand liggen. Wij gaan ervoor.

Wie dit DNA met ons deelt, past 100% bij ons.
Voor onze klant uit Schaarbeek zijn we op zoek naar een IT QA manager.
Hoe ziet jouw dag eruit ? :

De context :

- Om haar dienstverlening aan de leden te verbeteren, voert onze klant al enkele jaren een grote modernisering van haar frontlinie-instrumenten door
- Eén van deze tools is Omnichannel Tool "OCT" voor het afhandelen van het grote aantal oproepen en e-mails die worden ontvangen, op verschillende sites verspreid over het land.
Deze tool wordt momenteel gebruikt door meer dan 700 gebruikers, die elke dag tegelijkertijd inloggen, en het aantal gebruikers blijft toenemen.
- Het implementatieproject van deze tool werd uitgevoerd met de hulp van een externe partner die de leiding nam over de ontwikkeling. Hierbij was de rol van het interne IT-team beperkt.
Gezien de kritieke aard van deze tool en het aantal gebruikers / leden dat wordt beïnvloed in geval van onbeschikbaarheid, blijkt nu dat er oplossingen voor globale en regionale monitoring nodig zijn alsook, kwaliteitscontrole (applicatie, netwerk en oproepen) back-up (bijvoorbeeld door omschakelen naar telefooncentrale), supervisie, etc

Jouw verantwoordelijkheden :

- Deelnemen aan meetings die nodig zijn voor de goede werking van het callcenter (aanmaken van gebruikers, afhandeling van technische incidenten, ...)
- Definiëren en opzetten van een structuur voor kwaliteitscontrole en monitoring, rekening houdend met de technische architectuur (extern servicegedeelte, Cloud-gedeelte, intern gedeelte, ...) van de tool, het applicatiepark en de technische keuzes van het domein.
- Zorgen voor het testen (automatisering en monitoring van niet-regressietesten, smoketests, UAT, ...) van de functionaliteiten geleverd door externe partners.
- Ontwikkelen monitoren van lowcode (outsystems)
- Deelnemen aan SCRUM sessies (dagelijks, verfijning, recensie, retro, demo, ...)
- In samenspraak met de Product Owners de mogelijkheden analyseren voor de chatbot, om te komen tot een optimale ROI.
- Opzetten van SLA's en KPI's voor de OCT en de chatbot
- Analyseer in nauwe samenwerking met de producteigenaren de uitbreidingsmogelijkheden van de chatbot die de beste ROI en service bieden aan het lid.
- Opzetten van SLA's en KPI's voor de OCT en de chatbot

Taken & Deliveables :

- Samen met de team leden zorg je voor een efficiënt beheer en een adequate oplossing van de verschillende calls door
- Directe verwerking van interne tickets of opvolging van de verwerking ervan met de betrokken teams
- Je test de integratie van nieuwe features of updates
- Je communiceert efficiënt met de verschillende stakeholders (business, netwerkexperts, onderaannemers, enz.) zodat de prioriteiten van de taken duidelijk worden begrepen en leiden tot de efficiënte implementatie van testen en monitoring, beheer, back-uptools , ... noodzakelijk voor het team
- Je werkt samen met collega's voor de implementatie en monitoring van de werking van de applicaties waarvoor je team verantwoordelijk is
- Je definieert met het niveau van dienstverlening en sleutelelementen voor de business waardoor je de meerwaarde, de stabiliteit, ... van de tool kan aantonen in overleg met de PO, de leverancier, de landelijke en regionale netwerkbeheerders
- Je bent in staat om technische verbeteringen voor te stellen en deze te verdedigen bij het architecten team en de voordelen voor de busiess uit te leggen aan de product owner
- Je werkt mee aan de ontwikkeling van stories en hun vertaling naar een oplossing in een Agile context (naar de business om de 2 twee weken, om de 4 weken met de leverancier)
- Je stimuleert de continue verbetering van het team

Vereisten

Jouw Profiel :

- Je hebt een grondige kennis van netwerken
- Je spreekt FR of NL met een goede kennis van de andere landstaal en Engels
- Je hebt kennis van de tools: APM, Actiona, Jira, Grafana, ...
- Je bent bekend met de principes van VoIP, callcenter, ...
- Je hebt een solide basis in outsystems en de wens om met deze technologie oplossingen te implementeren
- Je hebt ervaring met de ontwikkeling en applicatieonderhoud van telefonie tools voor callcenters (idealiter Altitude)
- Je hebt ervaring met Agile-methodologie en bent klaar om volledig betrokken te raken bij het werken in SCRUM-modus
- Je bent kritisch en beschikt over een goede analytische en synthese geest
- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
- Je hebt gevoel voor kwaliteit en precisie en hebt een "no-nonsense" geest
- U kunt onder druk werken met wisselende prioriteiten
- Je bent resultaatgericht, proactief, flexibel, ...