FULL_TIME

BRAND ACCOUNT MANAGER - Hays

Antwerpen BE
2021-11-19
2022-01-08

HQ: Antwerpen | Brand Account Manager Ray-Ban | Luxottica | Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant | Farming |

Jouw nieuwe functie
Als Brand Account Manager ben je verantwoordelijk voor de omzet van het merk Ray-Ban bij je klanten in regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Je zorgt voor de merchandising van je merk en presenteert telkens de nieuwe collectie bij je klanten. In deze rol als Brand Account Manager zal je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de vaste klanten die je op regelmatige basis bezoekt. Je maakt zelf je afspraken en zit bijna 100% van je tijd op de baan. Je houdt mee de stock in de gaten en zorgt dat je steeds top of mind blijft. Als een echte ambassadeur hou je je klanten perfect tevreden terwijl je de vooropgestelde doelstellingen behaalt. In deze functie als Brand Account Manager zal je rapporteren aan de Sales Manager.

Jouw profiel
Voor de functie als Brand Account Manager beschik je reeds over een eerste ervaring in een outside sales functie. Idealiter was je hierbij verantwoordelijk voor de verkoop van een verfijnd product. Heb je ervaring in de optiek? Dan heb jij alvast een streepje voor! Je kan goed overweg met een Apple iPad en alle Microsoft Office programma’s. Naast het Nederlands heb je een uitstekende kennis van het Engels en een goede kennis van het Frans. Je bent zeer commercieel aangelegd, kan autonoom werken en hebt een sterke overtuigingskracht.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze job als Brand Account Manager voorziet de organisatie een marktconform brutoloon met commissie aangevuld met extralegale voordelen zoals o.a. een firmawagen.

Over de organisatie
Luxottica is marktleider is het ontwerpen, produceren en distribueren van mode-, luxe- en sportbrillen. Enkele grote merken zijn: Ray-Ban, Oakley, Vogue Eyewear, Chanel, Giorgio Armani, Burberry, Michael Kors,… Zeer sterke merken dus, een enorm indrukwekkend productenportfolio. Je komt terecht in een internationale, innovatieve omgeving met een toffe sfeer.

Interesse in deze functie als Brand Account Manager? Solliciteer dan snel online! Voor verdere info kan je terecht bij Julie Van Looveren op het nummer 03 242 00 03.