FULL_TIME

HR Adviseur België - JD SPORTS FASHION BELGIUM

Antwerpen BE
2022-05-16
2022-05-21

Organisatie

 

JD Sports is de marktleider in Engeland als het gaat om Sport Fashion artikelen en staat bekend als “King of Trainers” door de exclusieve sneaker collectie. Wereldwijde topmerken zoals Nike, North Face en Adidas worden gecombineerd met eigen merken zoals Supply & Demand, McKenzie, Carbrini en Pink Soda Sport. JD Sports heeft 15 winkels in België en 30 winkels in Nederland en dringt ook door tot de Europese markt met winkels in o.a. Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Denemarken & Zweden. De internationale groei stopt niet in Europa; de stap naar Azië is al gezet met winkels in Maleisië en Australië.

 

JD Sports is continu aan het groeien, dus wil jij hier onderdeel van uitmaken? Solliciteer dan direct!


Functiebeschrijving

 

Als HR Advisor voor JD Sports in België word je de schakel tussen de HR Administratie en de HR Manager. Je hebt een breed takenpakket wat er voor zorgt dat je een onmisbare schakel bent in de organisatiestructuur. Met jouw kennis en ervaring zorg je voor een professionele en goedlopende HR afdeling in België.  Jouw taken:

 

 • Payrolling, uren- en verlofregistratie voor ongeveer 400 teamleden;
 • Je biedt ondersteuning aan de HR administratief medewerker;
 • Je wordt gesprekpartner voor stakeholders binnen de retail op gebied van talentmanagement, casemanagement en overige zaken;
 • Casemanagement (o.a. ziekteverzuim);
 • Ondernemingsraad.

Deze rol biedt directe HR ondersteuning aan de Regional Sales Manager (RSM) van de Benelux en de Area Sales Manager (ASM) van België.  


Functie-eisen

 

 

 

Jij bent een allround HR (People) Adviseur / Generalist met enkele jaren ervaring binnen het HR vakgebied. Met jouw passie voor sneakers en fashion ben jij een "fit" met de cultuur van JD. Je biedt toegevoegde waarde aan het team in ambitie, resultaatgerichtheid en Retail ervaring. Daarnaast ben je analytisch en cijfermatig scherp en kun je je bevindingen goed vertalen naar concrete acties.  

 

Verder ben of heb je: 

 • 3 jaar relevante werkervaring binnen het HR vakgebied;
 • een Universitair Diploma richting Human Resources;
 • spreekt en schrijft zowel Frans als Nederlands vloeiend. Een hoog niveau Engels is een plus;
 • aantoonbare kennis van regionale arbeidswetgeving en probleemoplossing op het gebied van compliance;
 • een praktische kennis van salarispakketten, bij voorkeur eBlox;
 • een echte teamspeler maar kunt goed zelfstandig werken;


Arbeidsvoorwaarden

 

 

 

Een fantastische uitdaging, een bijzonder plezierige werksfeer en leuke collega's. Het is de ideale baan met veel (eigen) verantwoordelijkheid als je toe bent aan een volgende stap in je carrière en past binnen de dynamische wereld van de retail! Naast je salaris ontvang je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting, diverse personeelsvoorzieningen, incentives, hybride werkomgeving.

 

Ben jij dé ideale kandidaat? Reageer dan direct via onderstaande button en motiveer je sollicitatie en upload je CV én (pas)foto of pitch jezelf in een filmpje!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.