FULL_TIME

Etaleur/Etaleuse - Miss Etam

Zoetermeer NL
2024-03-18
2024-03-28

De functie

In deze relatief nieuwe, dynamische, mobiele functie waarin je rapporteert aan de Community Manager  ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde visual merchandise en display beleid in onze winkels. Dit betekent dat je, je bezighoudt met de presentatie (lay-out, goederenpresentatie en signing) van onze winkels conform de VM richtlijnen en  in de locale context zodat onze collectie optimaal en commercieel wordt gepresenteerd en de klantverwachting wordt overtroffen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van onze etalages, torso’s en figuren in de winkels zodanig dat onze klant telkens weer wordt geïnspireerd en verleid om een kijkje in de winkel te nemen en onze collectie te passen.  Op piekmomenten “spring” je uiteraard bij om jouw collega’s te ondersteunen in de verkoop.Het uitgangspunt is dat je één dag per week in elk filiaal van de community werkt. Een community is een geografisch beperkt gebied met maximaal 5 filialen.
 
De vraag

Om te kunnen slagen in deze functie beschik je over een MBO werk- en denkniveau. Je hebt commercieel inzicht,  smaak, gevoel voor trends en een goed ruimtelijk inzicht. Omdat je niet dagelijks aanwezig bent, beschik je over de vaardigheden om jouw collega’s in de verkoop ook de kneepjes van het “vak” bij te brengen zodat de winkelpresentatie en uitstraling altijd “Etam waardig” is.  Gezien jouw kennis en passie voor het vak, ben je in staat om zelfstandig beslissingen te nemen en waar mogelijk in te spelen op locale vraag van klanten. Een hoog energieniveau, commerciëel inzicht, resultaatgerichtheid, oog voor detail en een hands-on mentaliteit zijn een must.
 
Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie in een werkomgeving die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een passend salaris bij afhankelijk van kennis en ervaring.