FULL_TIME

Account Manager HBS - Honeywell

Amsterdam NL
2024-07-16
2024-07-17

Description

Honeywell is een sterke internationale onderneming en houdt zich actief bezig met het ontwikkelen van systemen, producten en diensten voor automatiserings- en beveiligingsoplossingen in industrie, woningen en gebouwen. Naast producten voor de meet- en regeltechniek ontwikkelt Honeywell producten voor de luchtvaart, de automobielindustrie, energie opwekkingsystemen, speciale chemicaliën, kunststoffen en elektronische materialen. Honeywell staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Ons continue streven naar perfectie en innovatie is kenmerkend voor de totale onderneming. 

Voor Honeywell Building Solutions zijn wij op zoek naar een account manager.

Honeywell Building Solutions zoekt een accountmanager (fulltime) die ons portfolio bedient met oplossingen op het gebied van gebouwautomatisering. 

Als accountmanager bied jij aan onze bestaande klanten oplossingen op maat op het gebied van beveiliging, veiligheid, klimaatbeheersing, energie management en service. Honeywell ontwikkelt en implementeert zijn eigen innovatieve producten, systemen en services voor het dagelijkse beheer van gebouwen op het gebied van klimaat (HVAC), energie management, toegangscontrole, veiligheid en beveiliging.

Jij bent de persoon die de wensen van de klant vertaalt in oplossingen, die toegevoegde waarde levert voor de klant, die de klant kan ontzorgen. We zijn ervan overtuigd dat je dit alleen kan wanneer je een bevlogen accountmanager bent, een brede interesse hebt in de primaire processen van de klant, technische oplossingen, snel kunt schakelen en analytisch sterk bent.

De focus ligt op het bedienen en het ontwikkelen van ons bestaande klantenportfolio (Farming). En tevens het doen van acquisitie voor een aantal nieuwe klanten in het aan jou toebedeelde segment (Hunting). Jij hebt een ambassadeursfunctie vanuit Honeywell en bent het contactpunt tussen onze organisatie en onze klanten die actief zijn in o.a. de gezondheidzorg, kantooromgevingen, en de industrie. 

In deze baan ben je gemiddeld 70% van je tijd bij de klant, de overige tijd werk je vanuit ons kantoor in Apeldoorn of Amsterdam.

Qualifications
Onze ideale kandidaat:

Heeft een afgeronde Bachelor of masteropleiding. Heeft voor een multinational gewerkt (of een grote organisatie met een complexe organisatiestructuur)
Tenminste jaar ervaring met consultative selling. 

Vanuit deze functie zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen Honeywell. In Nederland, maar ook zeker daar buiten. Zowel naar een salesgerelateerde baan als een managementfunctie. Qua arbeidsvoorwaarden biedt Honeywell een goed salaris met zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld aantal vakantiedagen en een 13e maand. 

Wat doet Honeywell Building Solutions? 

Honeywell Building Solutions is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiliging, veiligheid en klimaatbeheersing. Honeywell Building Solutions is een projectorganisatie voor uitvoering van complete systemen en biedt optimale integratie van gebouwbeheer. Wij ontwikkelen en implementeren innovatieve producten, systemen en services voor het dagelijkse beheer van gebouwen: klimaat (HVAC), energiegebruik, toegangscontrole, veiligheid en beveiliging. Hoewel onze brede kennis, innovatieve aanpak en krachtige toepassingen uitstekend inzetbaar zijn in alle sectoren, worden onze kwaliteiten in toenemende mate toegepast in de gezondheidszorg, (petrochemische) industrie, overheidsinstellingen, farmacie, universitaire wereld, kantooromgevingen en het gevangeniswezen. Honeywell Building Solutions maakt onderdeel uit van het wereldconcern Honeywell.