FULL_TIME

Winkelmedewerker in Den Haag - Blokker

Den Haag NL
2024-03-22
2024-03-28
Ben jij op zoek naar een leuke baan in de avonduren waarin het perfect inrichten en aantrekkelijk maken van de winkel jouw hoofdtaak is. Goed te combineren met school, studie of andere baan en wil je graag werken in een gezellig en hecht team? Kom dan werken als vulploegmedewerker bij Blokker. 

Wat kun je verwachten?

Naast een goed salaris bieden we leuke extra's zoals personeelskorting bij bijna alle winkels die bij de Blokker Holding horen.

Verder geeft Blokker goede mensen graag een kans. Veel van onze medewerkers zijn inmiddels doorgegroeid naar functies als Waarnemend Bedrijfsleider of Bedrijfsleider of uitdagende functies op ons Hoofdkantoor of in één van onze distributiecentra. Als jij ambities hebt en laat zien wat je kunt, dan zijn er kansen genoeg.

Waar ga je werken?

Blokker is een innovatief familiebedrijf en toonaangevende retailer. Wij bestaan meer dan 120 jaar en hebben nog steeds volop aandacht voor vernieuwing. Wij zijn een klantgerichte en pragmatische organisatie met een prettige werksfeer, ruimte voor initiatief en ondernemerschap en aandacht voor opleiding en ontwikkeling op ieder niveau.