FULL_TIME

Junior Accountmanager SaaS Solutions in Haarlem OTE € 87.000,- - SalesToppers

Haarlem NL
2024-06-11
2024-06-14

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager SaaS Solutions bij een startup in een dynamische hightech omgeving? En wil jij je verder verdiepen op het gebied van SaaS Solutions? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Junior Accountmanager SaaS Solutions ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Daarnaast zie je het als een uitdaging om bestaande account verder uit te bouwen. Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden onze accountmanagers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op hightech Solutions. Als  Junior Accountmanager SaaS ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen.

De ideale kandidaat:
Als  Junior Accountmanager SaaS Solutions beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding. Je hebt een jaar werkervaring als accountmanager in de IT maar gedreven starters mogen ook reageren. Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften verder uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Het team dat op jou wacht!
Een jong en enthousiast team van gedreven Junior Accountmanagers Saas Solutions die je onder hun hoede nemen en je de kneepjes van het vak leren. Een uitdagende sales job voor een hunter die beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding. Je krijgt meerdere trainingen op het gebied van SaaS Solutions. Verder ontvang je een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. Naast een leaseauto, laptop en smartphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast over deze Sales vacature!
Heb jij een ‘can do, will do’-mentaliteit? Heb je ervaring in de Sales en wil je snel aan de slag als Junior Accountmanager SaaS Solutions! Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV!