FULL_TIME

Accountmanager Social Media in Haarlem - SalesToppers

Haarlem NL
2024-03-11
2024-03-19

Wil jij werken als Accountmanager Social Media voor een gerenommeerde Social Media Organisatie? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je je bekwamen in het verkopen van innovatieve Social Deals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een Accountmanager Social Media voor een jong en enthousiast bedrijf gespecialiseerd op het gebied van social media. Hun doelstelling is om voor hun opdrachtgevers een maximaal rendement te halen uit de social media campagnes die gelanceerd worden. Dit doen ze door de social media campagnedoelstelling te vertalen naar concrete oplossingen en een gerichte social media-inzet op basis van doelgroep en of interessegebied.

De functie:
Als Accountmanager Social Media ben je verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van onze klantenportfolio. Je verkoopt social media aan mkb-ers en aan het retailers en je geeft advies betreffende de mogelijkheden binnen het portfolio. Je houdt je niet alleen bezig met het actief werven van nieuwe klanten, maar onderhoudt ook een uitstekende relatie met de reeds bestaande adverteerders. Hierdoor zal hij of zij continu goed op de hoogte moeten zijn en blijven van de huidige en toekomstige ontwikkelingen in social media branche.

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager Social Media beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding. Je bent een gedreven account manager met minimaal twee jaar ervaring in sales. Je bent een sterke, representatieve persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een echte hunter.

Wij bieden je:
Een uitdagende sales functie als Accountmanager Social Media bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease Auto, laptop en smart phone behoren tot je standaard uitrusting. Uitstekende provisie regeling, “The sky is the limit”.

Enthousiast over deze Sales Job van Accountmanager Social Media!
Ben jij die gedreven Accountmanager Social Media die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Dan ben jij onze kandidaat! App voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911 of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.