FULL_TIME

Magazijn medewerker - Helder Recruitment

Rotterdam NL
2024-07-15
2024-07-25

Magazijn medewerker - Rotterdam

Gebruiker: Marcel Smits 06-44696428 of marcel.smits@helder-recruitment.nl
Referentie nr: HEMS01243

Wij zijn met spoed op zoek naar een gemotiveerde Magazijn medewerker voor Milder Holland te Rotterdam. (fulltime) U treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Milder Holland heeft in 40 jaar een uitstekende naam opgebouwd als fabrikant en importeur van complete leidingsystemen. Door de combinatie van eigen producten en de import van wereldwijd bekende merken, hebben we een uniek en kwalitatief hoogwaardig leveringsprogramma opgebouwd. Kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu zijn leidend bij de selectie van producten.

Bedrijfscultuur: Magazijn medewerker
Milder onderscheidt zich in de markt door haar klanten de beste service te bieden, daadwerkelijk te leveren binnen 24 uur en klant specifieke oplossingen aan te dragen. De uitgebreide voorraad en een eigen vervoersdienst bieden het bedrijf de mogelijkheid klanten optimaal te bedienen en langdurige klant-relaties aan te gaan. Milder Holland heeft vestigingen in Bemmel en Rotterdam. Voor meer informatie kijkt u op www.milder.nl

Functie omschrijving: Magazijn medewerker
In deze afwisselende functie werkt u niet alleen nauw samen met uw collega’s in het magazijn, maar ook met onze medewerkers op de verkoop- en inkoopafdeling. U zult in ons magazijn een breed assortiment aantreffen waar een gedegen inwerkperiode zeker bij past. Na het doorlopen van deze periode bent u in staat de door ons gevraagde werkzaamheden uit te voeren.

Uw werkzaamheden omvatten onder meer :

  • Het correct picken en verpakken van de orders.
  • Klaarmaken en controle van de orders voor verzending.
  • Het ontvangen en verwerken van inkomende goederen.
  • Het verrichten van voorraad-inventarisaties en het bijwerken van de bulk- en pickvoorraad.
  • Overige voorkomende werkzaamheden in het magazijn, zoals het vullen van vakken, ondersteuning bij het logistieke proces, laden en lossen, etc. 
  • U werkt mee aan een nette en veilige werkomgeving.

Functie eisen: Magazijn medewerker
Wij zoeken een medewerker die goed in een team kan functioneren en aandacht heeft voor een correcte en nette afhandeling van onze inkomende- en uitgaande goederenstroom. U hebt computer-ervaring, technisch inzicht en in drukke periodes bent u stressbestendig. Bij voorkeur bent u bekend met de branche (infra en of leiding-wezen) of hebt u kennis van ons producten-pakket. Ook is het zeker een voordeel indien u ervaring hebt met een voorraad administratie-systeem en beschikt over een heftruck-certificaat. U woont in de omgeving van Rotterdam.

Arbeidsvoorwaarden: Magazijn medewerker
Voor deze positie staat een passend markt-conform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor het werk relevante opleidingen worden, in overleg, vergoed .Zeer prettige werkomstandigheden in een gezonde organisatie. U treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Korte beschrijving
Nieuwe vacature: Voor Milder Holland  zoeken wij een Magazijn medewerker te Rotterdam. Bent u de klant vriendelijke kandidaat met MBO niveau met magazijn / heftruck ervaring in een technische B2B, infra GWW omgeving? Reageer snel. Zeer prettige werkomstandigheden in een gezonde organisatie. U treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

http://www.helder-recruitment.nl/vacatures/vacature-magazijn-medewerker-456789-11.html