FULL_TIME

Accountmanager Onderwijs - Women In Sales

Noord-Brabant NL
2024-07-23
2024-07-24

Ben jij een ervaren accountmanager met grote passie voor de kwaliteit van onderwijs? In de regio Noord-Brabant zijn wij opzoek naar gedreven en enthousiaste accountmanagers die graag op bezoek gaan bij klanten. En het daarnaast ook niet erg vinden om tijdens alle schoolvakanties vrij te zijn!

Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever biedt online nascholing voor PO en VO leraren, advocaten, accountants en voor de gezondheidszorg. Zij bieden een groot aanbod aan geaccrediteerde opleidingen en bieden mensen het gemak om deze opleidingen na werktijden te volgen. De diensten die onze opdrachtgever biedt zijn nog erg nieuw in de markt maar toch is er erg veel behoefte aan. Een rol als accountmanager voor dit bedrijf is dus een dankbare rol omdat het product dat je verkoopt erg nodig is binnen de branche!

 

Wat ga je doen?

 • Je vertelt jouw potentiele klanten dus over een redelijk nieuw product dat behoorlijk makkelijk verkoopt. Dit product is nodig in de branche, nascholing is erg belangrijk, vooral in de onderwijs-branche.
 • Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor jouw klanten in een vaste regio (Rotterdam of Brabant), je bent vooral zelfstandig in jouw regio actief.
 • Deze functie bestaat vooral uit New Business, je benaderd directeuren van scholengemeenschappen om de abonnementen op de online nascholingsprogramma’s te verkopen. Hiernaast geef je ook demo’s, je kent het product dus van binnen en buiten!
 • Je maakt dus veel afspraken met potentiele nieuwe klanten, dit kan ook vanuit jouw eigen netwerk zijn.
 • Er zijn doorgroeimogelijkheden naar andere branches, je kunt hier dus echt jouw interesses nastreven.

 

Jouw kwaliteiten?
Wij zijn op zoek naar iemand met een groot netwerk binnen de onderwijsbranche. Iemand die het belang van nascholing inziet en daar ook gepassioneerd over kan vertellen.

Verder zijn wij op zoek naar iemand die over de volgende kwaliteiten beschikt:

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde Hbo-opleiding.
 • Je hebt al 5 jaar relevante werk ervaring binnen deze branche.
 • Je hebt verstand van de doelgroep, directies van scholen en leraren.
 • Je bent commercieel en ondernemend ingesteld, bescheiden, representatief, gestructureerd en komt vriendelijk over.
 • Je bent een waardige gesprekspartner op verschillende niveaus, in deze functie spreek je zowel met schoolbesturen, directieleden en met leraren.
 • Daarnaast ben je een doorzetter en ben je goed in new business, acquisitie en heb je grote overtuigingskracht.
 • En last but not least, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een rijbewijs.

 

Wat bieden wij jou?
Het salaris ligt tussen de €3000,- €5000 per maand, dit is afhankelijk van jouw ervaring. Deze opdrachtgever werkt met een aantrekkelijke bonusstructuur en je krijgt een auto van de zaak. En een van de grootste voordelen van het werken in de onderwijsbranche, is dat je alle schoolvakanties ook vrij bent!