FULL_TIME

Accountmanager PaaS Solutions in Almere OTE € 64.000 - SalesToppers

Almere NL
2024-03-18
2024-03-29

Wil jij ook werken als Accountmanager PaaS Solutions bij een Startup in het centrum van Amsterdam. Ben jij die gedreven Solution Seller? En ga je 200% voor! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager PaaS Solutions ga je aan de slag in de buitendienst en ben je bezig met het binnenhalen van New Business bij de top 500. Door de snelle groei zijn we daarom ook op zoek naar een gedreven Solution Seller die samen met ons de markt verder gaat veroveren. Als Accountmanager PaaS begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze Solutions bij huidige en potentiële klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoopplan.

Wij zijn op zoek naar:
Een Accountmanager PaaS Solutions die beschikt over HBO/WO diploma. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in consultative selling rol. Je bent verantwoordelijk voor: Realiseren van meer omzet, uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken. Je hebt kennis van PaaS & SaaS Solutions en je bent een New Business Hunter die ook goed is in het uitbreiden van de relatie.

Wat bieden wij je!
Een uitdagende sales functie als Accountmanager PaaS Solutions bij een innovatieve Internationale organisatie. Wil jij ook een jaarsalaris met een zeer hoge provisie regeling en veel bonussen verdienen bij overscore! Lease auto, laptop en smartphone behoren tot jouw standaard uitrusting.

Meer weten over deze uitdagende Sales Job!
Ben jij die gedreven Accountmanager PaaS Solutions die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan?
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.