FULL_TIME

Accountmanager Software in Harderwijk OTE € 118.000,- - SalesToppers

Harderwijk NL
2024-06-17
2024-06-19

Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager Software bestaan je werkzaamheden uit het genereren van New Business en relatiebeheer bij bestaande en nieuwe klanten. Met de daarbij behorende advisering, het uitbrengen van offertes en de opvolging daarvan. Je wordt ondersteund door een goed uitgeruste verkoop binnendienst. Een in eigen beheer gebouwd Workflow systeem geeft een optimale administratieve ondersteuning.

Wij zijn op zoek naar:
Als Accountmanager Software beschik je over een afgeronde opleiding op HBO of WO en enige jaren verkoopervaring in de software branche.
Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden, evenals over een flinke dosis ambitie, doorzettingsvermogen en creativiteit. Kennis van financiële software pakketten voor middelgrote tot grote ondernemingen is een must. Je bent extravert, communicatief vaardig en klaar voor een uitdagende commerciële functie in een snelgroeiende Internationale organisatie. Je beschikt over een hunters en winnaars mentaliteit.

Wij bieden je:
Wij bieden je een uitdagende Sales functie als Accountmanager Software bij een Internationale organisatie. Veel doorgroei mogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. Naast een uitstekend basis salaris maakt commissie voor realiseren van New Business een fors deel uit van het salaris. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit. Leaseauto, laptop en smart Phone telefoon behoren tot je standaard uitrusting.

Enthousiast?
Ben jij die Accountmanager Software die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Dan ben jij onze kandidaat. Neem voor meer informatie contact op met Robert van Leeuwen op 06-50265911 of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV!