FULL_TIME

Business Development Manager Saas Solutions in Amsterdam OTE € 145.000,- - SalesToppers

Amsterdam NL
2024-07-12
2024-07-21

Ben jij die gedreven Solution Seller? Heb je ervaring met het Upsellen van Key Accounts bij de de top 500. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Business Development Manager SaaS Solutions ben je bezig met het uitbreiden van de Business bij Corporates. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen als Business Development Manager SaaS Solutions, in een dynamische markt met een breed scala aan Solutions. De target is een mix van nieuw te behalen omzet en omzet bij bestaande Accounts.  Je verliest de follow-up van afspraken niet uit het oog en verkoopt maatwerkoplossingen voor geselecteerde klanten.

De ideale kandidaat:
Als Business Development Manager SaaS Solutions heb je een afgeronde opleiding op HBO of WO. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring binnen een business-to-business omgeving als accountmanager. Je bent verantwoordelijk voor: Realiseren van meer omzet, Uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en deze doelstellingen bereiken. Je beschikt over kennis van Cloud Solutions en Data-management.

Wat bieden wij onze Business Development Manager SaaS Solutions!
Een uitdagende sales functie als Business Development Manager SaaS Solutions. Wil jij ook een jaarsalaris boven het gemiddelde verdienen met daarboven op zeer hoge bonussen bij het behalen van je targets. Daarnaast maakt commissie voor het realiseren van New Business een fors deel uit van het salaris. Lease auto, laptop en smartphone behoren tot je standaard uitrusting. Uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Enthousiast over de Sales Job van Business Development Manager SaaS Solutions!
Neem dan contact op met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.com

We zien je cv graag tegemoet!