FULL_TIME

Sales Traineeship It Detachering in Haarlem - SalesToppers

Haarlem NL
2024-07-12
2024-07-13

Wil jij ook aan de slag als Sales Trainee IT Detachering en meer dan €10.000,- per maand verdienen! Door de snelle groei zoeken wij meerdere gedreven Sales Trainees IT Detachering. Ben jij die Hunter die er altijd 200% voor gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Na een uitgebreid trainingsprogramma ga je aan de slag als Sales Trainee IT Detachering. Als Sales Trainee IT Detachering ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van je klantenbestand bij de top 2000. Je focust je op het detacheren van geschikte kandidaten bij grotere opdrachtgevers. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Jouw succes en target behaal je door IT-ers op uitdagende projecten in te zetten en jouw klanten te voorzien van geschikte kandidaten.

Wij zijn op zoek naar:
Als Sales Trainee IT Detachering beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding en je hebt ervaring in de Sales, maar gedreven starters mogen ook reageren. Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Na een intensieve training ga je aan de slag als Sales Trainee IT Detachering onder begeleiding van je Team Manager. Om in dit team te passen moet je het een uitdaging vinden om te scoren en veel deals te sluiten. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Sales Trainee IT Detachering!
Een jong en enthousiast team van gedreven IT Recruitment Consultants die je de kneepjes van het vak leren. Een uitdagende sales job voor een Sales Trainee IT Detachering die beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding. Een innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroei- mogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij ‘ The sky is the limit’ is. Bij het behalen van je targets staan daar veel incentives en bonussen tegenover.

Enthousiast over dit Sales Traineeship!
Ben jij die gedreven Sales Trainee IT Detachering die ook goed is in New Business? Ben je energiek en wil je deel uitmaken van een snel groeiende Internationale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? App met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV!