FULL_TIME

Recruitment Consultant Life Sciences in Amsterdam OTE € 160.000 - SalesToppers

Amsterdam NL
2024-07-12
2024-07-14

Wil jij werken als Recruitment Consultant Life Sciences bij een gerenommeerd detacheringsbureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat? Ben jij een die gedreven Solution Seller met passie voor Detachering. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als Recruitment Consultant Life Sciences ben je verantwoordelijk voor het binnen halen van New Business. Je bent goed in het inventariseren en werven van je opdrachten bij de Top 500. Je bent verantwoordelijk voor je eigen New Business Opportunity’s en relatiebeheer. Je selecteert en presenteert kandidaten en realiseert de juiste match. Je onderhoudt telefonisch en veel persoonlijk contact met je large-accounts. Je stelt een account development plan op en je realiseert je gestelde omzetdoelstellingen.

De ideale kandidaat:
Als Recruitment Consultant Life Sciences beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt commerciële B2B Sales ervaring. Je beschikt over een zelfstandige, competitieve en resultaatgericht instelling. Je bent communicatief vaardig en Salesdriven. Je bent een gedreven Sales die goed is in het analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidaten profielen. Je beschikt over een bewezen vermogen om deals te sluiten.

Wat bieden wij onze Recruitment Consultant Life Sciences:
Een geweldige sales functie als Recruitment Consultant Life Sciences in een Internationale werkomgeving “training on the job”. Veel mogelijkheden om je te ontplooien en verder te groeien naar de functie van Sales Manager. Werken bij een succesvol en snelgroeiende Internationale organisatie, waarin work hard and have fun centraal staan. Een geweldige commissieregeling en bonussysteem. The Sky is the Limit.

Enthousiast over deze uitdagende Recruiment functie?
Ben jij die gedreven Recruitment Consultant Life Sciences, die New Business Hunter die er 200% voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Bel of app dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We zien je cv tegemoet...