FULL_TIME

Sales Trainee It Detachering in Amsterdam OTE € 135.000 - SalesToppers

Amsterdam NL
2023-09-25
2023-09-30

Wil jij ook aan de slag als Sales Trainee IT Detachering en werken in het centrum van Amsterdam!. Ben jij die New Business Hunter die snel wil doorgroeien naar Sales Manager? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie:
Na een uitgebreid trainingsprogramma ga je aan de slag als Sales Trainee IT Detachering. Als Sales Trainee IT Detachering ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van je klantenbestand bij de top 500. Je focust je op het detacheren van geschikte kandidaten bij grotere opdrachtgevers. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects. Jouw succes en target behaal je door IT-ers op uitdagende projecten in te zetten en jouw klanten te voorzien van geschikte kandidaten.

Wij zijn op zoek naar:
Als Sales Trainee IT Detachering beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding en je hebt ervaring in de Sales, maar gedreven starters mogen ook reageren. Met onze Sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Sales Trainee IT Detachering:
Een uitdagende Sales job waar je na twee jaar kan je doorgroeien naar Salesmanager en na vier jaar kan jij zelfs je eigen vestiging in het buitenland openen. Daarnaast een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij ‘ The Sky is the limit’ is. Bij het behalen van je targets staan daar veel incentives en bonussen tegenover.

Enthousiast over dit Sales Traineeship!
Ben jij die gedreven Sales Trainee IT Detachering die ook goed is in New Business! App met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.