FULL_TIME

Junior Accountmanager FMCG in Hoofddorp OTE € 64.500    - SalesToppers

Hoofddorp NL
2024-07-23
2024-07-23

Wil jij werken in de Internationale Sales en spreek je spreek jij Engels of een andere taal vloeiend! Dan is deze Internationale handelsorganisatie die een breed assortiment voert in de FMCG-branche, dan is dit de baan van je dromen.

De Functie van Junior Accountmanager FMCG:
Als Junior Accountmanager FMCG ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van een netwerk van klanten en leveranciers in een of meerdere landen. Je kijkt met welke je gaat samenwerken. Je functioneert als belangrijke spil tussen onze leveranciers en klanten. Je beschikt over een sterke handelsgeest. Je houdt ervan in een internationale setting te opereren en zaken te doen met verschillende culturen. Je onderhandelt direct met klanten over prijzen en levertijden binnen een vooraf vastgesteld kader en brengt zelfstandig offertes uit.

De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager FMCG beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau en hebt werkervaring in de Sales. Tevens beschik je over een commerciële en ondernemende geest. Je bent een teamplayer, gedreven, sociaal, flexibel, stressbestendig, proactief en oplossingsgericht. Je hebt doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden, affiniteit met reizen en een categorie “B” rijbewijs. Je bent een New Business Hunter die ook goed is in relatiebeheer. Je spreekt in ieder geval een van de volgende talen vloeiend: Engels, Duits, Frans of een andere taal.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager FMCG:
Een fulltime functie als Junior Accountmanager FMCG maak je deel uit van een enthousiast internationaal team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie. Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling, "The Sky is the Limit" Leaseauto, laptop en smartphone. Een uitdagende Sales functie met veel Internationaal reizen bij een innovatieve organisatie.

Enthousiast over deze Internationale Sales Job!
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We horen graag van je…