FULL_TIME

Junior Accountmanager Google in Amsterdam. OTE € 72.000 - SalesToppers

Amsterdam NL
2024-07-12
2024-07-13

Ben jij Junior die Junior Accountmanager Google die zich in elke klant vastbijt en een topomzet gaat behalen? Dan hebben wij de baan van je dromen.

De functie:
Als Junior Accountmanager Google verkoop je hun oplossingen voor de top 500 organisaties. Je verdiept je in de business van je prospects en weet ze in klanten om te zetten. Je werkt zelfstandig in teamverband, maar wel binnen duidelijke richtlijnen en targets. De uitdagingen die aan jouw winnaarsmentaliteit worden gesteld zijn groot. Maar de beloning is er dan ook naar: een uitstekend salaris en een riante commissie regeling!. The sky is the limit.  Als Junior Account Manager Google ben je een verkoper pur sang. Je bent creatief in het stellen van doelen en het bepalen van tactieken. Je luistert naar prospect en denkt met hem mee over zijn behoeften. Je een hunter die iedere prospect weet te overtuigen.


De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Google Je denkt en werkt op HBO/WO niveau en je hebt minimaal één jaar werkervaring opgedaan B2B Sales. Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden en hebt een creatieve manier van werken. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend en beschikt over een geldig rijbewijs B. Je bent een New Business Hunter met consultative selling skills.


Wat beiden wij onze Junior Accountmanager Google! 
Als Junior Accountmanager Google ga je aan de slag bij een zeer innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease auto, laptop en I phone behoren tot je standaard uitrusting. Een uitstekende provisie regeling, The sky is the limit. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.


Enthousiast over deze Sales Job als Junior Accountmanager Google !
App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv!