FULL_TIME

Assistent Bedrijfsleider in Katwijk - Blokker

Katwijk NL
2024-07-16
2024-07-17
Je bent een enthousiaste ervaren Verkoopmedewerker met leidinggevende ambities. Je bent klantgericht en hebt gevoel voor commercie. Je hebt een relevante mbo-opleiding afgerond EN wilt graag doorgroeien naar een leidinggevende functie. Je weet samen met de Bedrijfsleider het verkoopteam te motiveren voor een optimaal resultaat.

Wat houdt de functie in?

Als Assistent Bedrijfsleider vervul je een centrale rol in het filiaal. Uiteraard ben je Verkoopmedewerker en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk de verschillende afdelingen in het filiaal. Dit betekent dat je zelf de artikelen bestelt, de ontvangst controleert, de voorraad in het magazijn beheert, de artikelen in de winkel presenteert en natuurlijk verkoopt! Je bent altijd alert of je klanten kunt helpen en ziet erop toe dat het verkoopteam dit ook uitstraalt.

Daarnaast ben je de rechterhand van de Bedrijfsleider en ben je betrokken bij alles wat er in het filiaal gebeurt. Bij afwezigheid van de Bedrijfsleider draag jij de verantwoordelijkheid voor het filiaal.

Wat vragen we van je?

Wij zijn op zoek naar een ervaren verkoper met leidinggevende ambities en met een mbo werk- en denkniveau die aan de volgende eigenschappen voldoet:
  • Je vindt het leuk om een klant zo goed mogelijk te bedienen.
  • Je hebt commercieel inzicht en oog voor detail.
  • Je zorgt voor een optimale winkeluitstraling.
  • Je vindt het een uitdaging om samen met de Bedrijfsleider en het team een zo goed mogelijk filiaalresultaat neer te zetten.

Wat bieden wij je?

Als Assistent Bedrijfsleider kun je naast een goed salaris rekenen op vele extra’s zoals de mogelijkheid tot een prestatie afhankelijke beloning, personeelskorting in bijna alle winkels die bij de Blokker Holding horen, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Daarnaast investeert Blokker in jouw ontwikkeling. Je krijgt een praktijkgerichte opleiding als Assistent Bedrijfsleider (mét landelijk erkend STIVO diploma), die jou ondersteunt bij de uitvoering van deze functie. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van Bedrijfsleider.

Waar ga je werken?

Blokker is een innovatief familiebedrijf en toonaangevende retailer. Wij bestaan meer dan 120 jaar en hebben nog steeds volop aandacht voor vernieuwing. Wij zijn een klantgerichte en pragmatische organisatie met een prettige werksfeer, ruimte voor initiatief en ondernemerschap en aandacht voor opleiding en ontwikkeling op ieder niveau.