OTHER

HR Stagiair(e) Logistiek in Geldermalsen - Blokker

Geldermalsen NL
2024-07-16
2024-07-24

De HR afdeling van Blokker logistiek is op zoek naar een enthousiaste stagiaire, die onze gezellige afdeling wil komen versterken!

Blokker bestaat al meer dan 120 jaar en het is je misschien niet ontgaan dat Blokker de laatste tijd flink vernieuwt. Wie aan Blokker denkt, denkt direct aan onze winkels, maar achter deze winkels gaat een enorme logistieke operatie schuil. Alles wat Blokker in de winkel beschikbaar heeft wordt aangeleverd vanuit het Distributiecentrum in Geldermalsen Afgelopen jaar is het hele distributiecentrum verbouwd en de organisatie is volop in ontwikkeling. Deze veranderingen zouden we niet kunnen doorvoeren zonder onze medewerkers, want Blokker is een echt familiebedrijf en wij weten dat onze werknemers het verschil maken

Binnen de HR afdeling van Blokker Logistiek in Geldermalsen hebben wij een uitdagende en brede stageplek waar je alle ruimte krijgt om te werken met alle HR thema’s. Daarnaast is er veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voor je ontwikkeling als toekomstig HR professional. Kortom: deze stage biedt je veel mogelijkheden om te ontdekken wat je leuk vindt in het HR vak!

Jouw functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die op onze gezellige HR logistiek afdeling stage wil komen lopen! Je standplaats is daarbij Geldermalsen. Het betreft een meewerkstage waarin je veel ervaring kunt opdoen op het gebied van opleiding en ontwikkeling, recruitment, ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid, communicatie en de visie op HR Logistiek 2021. Daarbij krijg je bij ons de ruimte om te werken aan een zelfstandige opdracht indien je die voor je opleiding moet uitvoeren.

Jij bent

Momenteel ben je bezig met een Hbo-opleiding en je zit in het tweede of derde jaar van de opleiding HRM. Verder beschik je over de volgende competenties:

  • Enthousiast
  • Nieuwsgierig
  • Zelfstarter
  • Communicatief vaardig
  • Je houdt van aanpakken
  • Je toont initiatief

Je komt voor 32 tot 40 uur per week stage lopen. Bij voorkeur loop je een jaar stage, gezien de vele HR onderwerpen die aan bod komen tijdens je stage.  

Wat bieden wij je?

Blokker biedt een uitdagende stageplek waar je afwisselende werkzaamheden kunt uitvoeren en je theoretische kennis vanuit je opleiding in praktijk kunt brengen. Wij bieden je een gevarieerde stage waar je ervaring op kunt doen met alle HR thema’s. Natuurlijk krijg je hier ook goede begeleiding bij van je collega’s. Tevens kom je in aanmerking voor een stagevergoeding en kun je gebruik maken van de concernkortingsregeling. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor eigen initiatief en ontwikkeling en kom je te werken binnen een leuk team. Wij bieden een stageplaats aan waar er ruimte is voor het oppakken van verschillende mooie HR thema’s en er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.