FULL_TIME

Verkoopmedewerker in Utrecht - Blokker

Utrecht NL
2024-03-18
2024-03-19
Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag ervaring wil opdoen in de detailhandel of al winkelervaring heeft. Je vindt het leuk om een klant zo goed mogelijk te helpen en weet samen met je collegaÂ's een goed resultaat neer te zetten.

Wat houdt de functie in?

Als Verkoopmedewerker bij Blokker ben je het visitekaartje van de winkel en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten tevreden de deur uitlopen.

Na het succesvol afronden van je inwerkperiode beheer je samen met je collega’s de volledige winkel. Dit betekent dat je zelf artikelen bestelt, de ontvangst controleert, de voorraad in het magazijn beheert, de artikelen in de winkel presenteert en natuurlijk verkoopt!

Je kan vanuit deze functie doorgroeien naar Waarnemend Bedrijfsleider en uiteindelijk naar Bedrijfsleider. Blokker geeft ambitieuze mensen die laten zien dat ze iets kunnen graag een kans.

Wat vragen we van je?

Naast een klantgerichte houding, een representatief uiterlijk en een flinke dosis enthousiasme voldoe je aan de volgende verwachtingen:
  • Je neemt graag initiatief en werkt zelfstandig;
  • Je bent flexibel inzetbaar wat betreft werktijden, werkdagen en werkzaamheden;
  • Je bent collegiaal en kunt goed werken in teamverband;
  • Je zet je graag extra in om de kwaliteit van de winkel de service te verbeteren.

Wat bieden wij je?

Als Verkoopmedewerker bij Blokker kun je naast een goed salaris rekenen op vele extra’s zoals de mogelijkheid tot prestatie afhankelijke beloning, personeelskorting in bijna alle winkels van de Blokker Holding, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

Tevens investeren wij graag in jouw ontwikkeling wanneer je door wilt groeien naar bijvoorbeeld de functie van Waarnemend Bedrijfsleider. Hiervoor bieden wij onder andere een interne opleiding met een landelijk erkend STIVO diploma als resultaat.

Over Blokker

Blokker is al meer dan 120 jaar een vertrouwde verschijning in de Nederlandse winkelstraten. Het is dé verrassend slimme huishoudwinkel voor het hele gezin. Het merk Blokker is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een scherpe prijs; de zekerheid dat er altijd een Blokker-winkel dichtbij is; en een sterk en compleet assortiment huishoudproducten. Met www.blokker.nl en een online bestelpunt in alle winkels is Blokker ook online goed vertegenwoordigd.