OTHER

BBL Verkoopmedewerker in Rijswijk - Blokker

Rijswijk NL
2024-07-16
2024-07-17

Verkoopmedewerk(st)er BBL - Werken en leren via Blokker!

Geld verdienen terwijl je jouw diploma haalt? Dat kan! Bij Blokker behaal jij een erkend MBO-diploma terwijl jij gewoon je eigen geld verdient bij jou in de buurt!

Dé Uitdaging

Volg jij-, of ga jij binnenkort een BBL opleiding volgen binnen de detailhandel? Wil jij zoveel mogelijk leren en tegelijkertijd ervaring op doen? Bij Blokker is het mogelijk om via jouw eigen opleider het BBL-traject te volgen maar ook bieden wij je de mogelijkheid om via ons eigen traject een erkend MBO-diploma te behalen. Helemaal gratis! Samen met NCVB bedrijfsopleidingen heeft Blokker namelijk de volgende opleidingen Detailhandel ontwikkeld:

MBO 2 – Verkoper

MBO 3 – Verkoopspecialist

MBO 4 – Manager retail

Werkend leren is dé perfecte combinatie om naast het leven, ervaring op te doen ÉN salaris te verdienen waarmee je die gave schoenen, een festivalkaartje of die leuke vakantie kan betalen. Wil je graag alvast aan de slag, maar is het BBL traject nog niet begonnen? Dan kun je bij ons aan de slag als Toekomstig BBL, en kun je alvast geld verdienen én een voorsprong opdoen voordat jouw opleiding begint!

Dé Baan

Als Verkoopmedewerker zit verkopen in jouw DNA en is jouw dag succesvol als de klant tevreden de winkel verlaat. Je bent je er allereerst voor onze klanten. Je begroet ze bij binnenkomst en je hebt een adviserende rol bij de aankoop van hun artikelen. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten tevreden de deur uitlopen. Na het succesvol afronden van je inwerkperiode krijg je al een aantal gave verantwoordelijkheden. Zo beheer je één of meerdere afdelingen in het filiaal en bestel je zelf artikelen, waarvan je de ontvangst controleert, de voorraad in het magazijn beheert en de in de winkel presenteert.

Dé Opleiding

De opleiding duurt 12 tot 18 maanden (afhankelijk van het niveau van de opleiding) en start op verschillende momenten in het jaar. Het eerst volgende startmoment is in September 2019. Ben je nieuwsgierig naar de overige startdata, informeer gerust!

Tijdens de opleiding werk je tussen de 20 en 38 uur per week in een Blokker filiaal bij jou in de buurt en besteed je 1 dag per week aan je studie/lesdag. Je wordt zowel begeleid door je docent (op lesdagen) als door je praktijkbegeleider (in de winkel). De praktijkbegeleider is meestal jouw direct leidinggevende.

Wanneer je een BBL-opleiding via Blokker volgt, is de opleiding voor jou helemaal gratis en omdat wij natuurlijk zien dat jij jouw opleiding met succes afrond, leggen wij onze wederzijdse afspraken vast in een studieovereenkomst.

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een erkend MBO-diploma en is het natuurlijk mogelijk om door te stromen in de vervolgopleiding. Na het afronden van de opleiding Manager retail is er binnen Blokker heel veel mogelijk. Ambieer jij een rol waarin je snel de verantwoording krijgt over jouw eigen winkel, dan is de functie Bedrijfsleider in opleiding de perfecte vervolgstap. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Bij Blokker ben je nooit uitgeleerd!

 

Dé Nieuwe Collega?

Wij zijn op zoek naar teamplayers met lef. Je bent nieuwsgierig en stapt zonder twijfel op de binnengekomen klanten af om te helpen waar nodig! Je denkt graag mee over (commerciële) acties en initiatieven om de winkel nog succesvoller en gezelliger te maken. Je wilt geld verdienen maar denkt ook aan je toekomst! Het behalen van jouw diploma geeft je zekerheid en past hierdoor helemaal in jouw plan!

Herken jij jezelf en heb jij Lef! Wil je lekker verdienen terwijl je leert en uiteraard genieten van mooie korting in bij alle winkels van de Blokker Holding? Meld je aan! Nog wat meer informatie nodig, dat kan, laat het ons weten via Facebook (werken bij blokker) of Instagram (werkenbijblokker_)! #hebjijlef #werkenbijblokker

Dé Werkgever

Blokker is dé winkel voor het eigentijdse huishouden en biedt alles om van een huis een thuis te maken.  Een ambitieus familie bedrijf dat de wind weer in de zeilen krijgt en vol energie, klantgericht bouwt aan groei en ontwikkeling voor zowel de organisatie als de medewerkers. Met winkels door heel Nederland is er altijd een filiaal in de buurt.  In deze winkels werkt vernieuwing samen met de vertrouwde Blokker krachten en de ideale teamspirit. 

Over Blokker

Blokker is al meer dan 120 jaar een vertrouwde verschijning in de Nederlandse winkelstraten. Het is dé verrassend slimme huishoudwinkel voor het hele gezin. Het merk Blokker is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een scherpe prijs; de zekerheid dat er altijd een Blokker-winkel dichtbij is; en een sterk en compleet assortiment huishoudproducten. Met www.blokker.nl en een online bestelpunt in alle winkels is Blokker ook online goed vertegenwoordigd.