OTHER

Visual Merchandiser - Zara Home - Knokke - Zara Home

Knokke BE
2024-07-05
2024-07-13

Jobomschrijving

Als visual merchandiser ben je verantwoordelijk om onze producten op een unieke manier op de voorgrond te brengen. Je organiseert de ruimte zodat de commerciële doelstellingen behaald worden en de klant geprikkeld wordt in zijn zoektocht naar de laatste trends. Je richt de ruimte zo in zodat de coördinatie een fascinerend beeld wordt voor onze klanten.

Profiel

Je bent creatief aangelegd met oog voor detail. Dankzij jouw kennis van stylisme en interieur en  jouw uitstekende productkennis, weet je hoe je de commerciële ruimte kan omtoveren tot een aantrekkelijk interieurcentrum. Door jouw enthousiasme weet je hoe je het verkoopsteam kan betrekken bij de steeds veranderende coördinatie van de winkel. Jouw passie voor interieur weerspiegelt zich dagelijks in je eigen uitstraling naar onze klanten toe.

Vereiste studies:

Geen specifieke studievereisten.

Werkervaring:

Wij verwachten 1 jaar relevante ervaring als visual merchandiser.

Wij bieden:

Een vast, voltijds contract van onbepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Bedrijfsprofiel

Zara Home is gespecialiseerd in de aankleding en inrichting van woninginterieurs. Het textielassortiment – beddengoed, tafel- en bedlinnen, die zo’n 70% van het totaal uitmaken – wordt aangevuld met artikelen als serviesgoed, bestek, glaswerk en decoratieve objecten. Zara Home, dat in 2003 van start ging, heeft momenteel ruim 400 winkels in 45 landen. Dankzij een voortdurende vernieuwing van de collectie biedt het merk altijd de laatste ontwikkelingen van de mode op het gebied van woninginrichting.

Bedrijfscultuur

Zara Home beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.