FULL_TIME

Apotheekafgevaardigde Limburg / Antwerpen - OTC Solutions - OTC Solutions

Limburg BE
2024-03-26
2024-03-28

Apotheekafgevaardigde Limburg / Antwerpen - OTC Solutions

 

Vacature apotheekafgevaardigde Limburg / Antwerpen:

Voor onze twee bedrijven – OTCsolutions en Pharma Boulevard - in volle groei zijn we op zoek naar enthousiaste en dynamische vertegenwoordigers, die samen met ons hun stempel willen verder drukken binnen het Pharmalandschap.

Ons productenassortiment bestaat uit een mooie mix van bekende merken en producten met een toegevoegde waarde voor de apotheker en patiënt. Een kleine greep uit onze productgamma’s: Gastrolyte, Somex, Biogaze, Difrax, Nattou, Microlife, Fisamed, Starbalm, Care Plus, Beauty Made Easy,   … . Ontdek onze gamma’s op www.otcsolutions.be en www.pharmaboulevard.be

Job omschrijving vertegenwoordiger Limburg / Antwerpen:

Je bent verantwoordelijk voor het bezoeken van de apothekers in jouw sector en jouw uitdaging bestaat eruit om onze producten zo breed mogelijk te vermarkten binnen jouw sector. Onze producten bestaan uit een gamma van hoogwaardige OTC – voorschriftvrije - producten. Je geeft gedetailleerde productinformatie en onderhandelt de verkoopsvoorwaarden. Je komt tot het afsluiten van de verkoop en het plaatsen van een bestelling bij apotheken. Je behartigt ook de follow-up van uw verkoopactiviteiten en verleent jouw doelgroep een optimale service.
Je maakt een analyse van jouw regio en organiseert jouw tijd in functie van de gegeven objectieven. Globaal ben je verantwoordelijk voor het realiseren van het verkoopcijfer in je regio.


Functie-eisen:

·        Je kan zelfstandig werken maar bent tegelijkertijd een teamplayer.

·       Je hebt minsten 1 jaar ervaring binnen de sector.

·       Je bent een commerciële duizendpoot en vlot in omgang.

Wij bieden:

·       Een zeer aantrekkelijk salarispakket bestaande uit o.a: brutoloon, 13e maand, dagvergoeding, extra bonussysteem, internet, laptop,  tablet, smartphone, wagen en tankkaart,...

·       Een job met lange termijnvisie en doorgroeimogelijkheden

·       Werken met onderscheidende en bekende producten.

·       Een volledige sector , waarvoor je verantwoordelijk bent