FULL_TIME

GEA Sales Engineer Procesindustrie Vlaanderen - Hays

Vlaanderen BE
2024-04-12
2024-05-19

Ga een nieuwe uitdaging aan als Sales Engineer Vlaanderen bij GEA, een marktleider in de productie van centrifuges en separatoren en draag bij aan de efficiëntie en duurzaamheid van productieprocessen!
 

Over de organisatie

Onze partner GEA is een toonaangevende internationale producent van systemen en onderdelen naar diverse industrieën (food & beverages, farma, …). Voor hun business unit ’centrifuges en separatoren’ zijn ze marktleider en dragen ze een merknaam die reeds 100 jaar bestaat. Ze bieden brede oplossingen op maat van de klant en hebben hun eigen servicedienst vanuit België, wat hun in servicesnelheid onderscheidt van de concurrentie.
 

Jouw nieuwe functie

Als Sales Engineer sta je in voor de directe verkoop van centrifuges en separatoren in regio Vlaanderen. Je zal een belangrijke rol spelen in het verhogen van de omzet bij de bestaande klantenportfolio, als in het uitbouwen van nieuwe klantenrelaties. Je focust voornamelijk op de verkoop naar de brede voedingsindustrie, maar ook andere industrieën (OEM) behoren tot je werkgebied. Concreet bied je nieuwe installaties en bijhorend onderhoudscontract aan, waarvan het onderhoud en de praktische projectplanning nadien verder worden opgevolgd door de service afdeling en project managers. Aangezien je adviseert op maat, varieert de doorlooptijd van de salescyclus. Je denkt gedurende het gehele proces mee met jouw klant, spart met jouw collega’s die je ook technisch ondersteunen en zorgt samen voor de beste oplossing. Je weet partnerships op lange termijn uit te bouwen en streeft ernaar om de producten zo breed mogelijk in de markt te zetten. Als Sales Engineer rapporteer je aan de Senior Division Director voor deze business unit.
 

Jouw profiel

  • Technische affiniteit en ervaring in industriële sales is een must. Ervaring in de voedingsindustrie of investeringsgoederen is een sterk pluspunt.
  • Je bent down-to-earth, een teamplayer en een solution seller die zowel kan hunten als farmen.
  • Uitstekende kennis Nederlands en Engels, minstens een basiskennis Frans
     

De arbeidsvoorwaarden

Je mag voor deze functie als Sales Engineer Procesindustrie Vlaanderen een vast contract van onbepaalde duur met aantrekkelijk brutosalaris verwachten met individuele en groepsbonus en een totaalpakket aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques €8, netto-vergoeding, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering incl. gezin, premium firmawagen met laadpas, carwashabonnement, CAO90-bonus, gsm met abonnement en laptop en 32 vakantiedagen (vrij te kiezen). Jouw hoofdkantoor bevindt zich in Kontich, waar je maandelijks een salesmeeting bijwoont. Verder werk je vooral vanuit home office en ben je doorgaans een 4-tal dagen/week op de baan bij jouw klanten.
 

Solliciteer nu

Heb je interesse in deze job bij GEA als Sales Engineer Procesindustrie Vlaanderen? Klik op ‘solliciteer nu’ om ons jouw cv te bezorgen. Voor verdere info kan je terecht bij Delilah Aouf Van Overmeire van Hays Technical Sales via 09/266 11 94.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.