FULL_TIME

Verkoopmedewerker optiek - Specsavers

Assen NL
2024-07-23
2024-07-25

Maak je makkelijk contact en geniet je ervan als je iets voor mensen kunt betekenen? Beschik je daarnaast over een commerciële instelling? Voor onze locatie Assen zoeken wij een optiekmedewerker met de ambitie om door te leren.

Wat ga je doen?
Als verkoopmedewerker is het jouw taak om de klanten een goed gevoel te geven over Specsavers. Vanaf het moment dat de klant binnenkomt, zorg je voor die een positieve klantervaring. Je informeert klanten over het concept en helpt hen met het uitzoeken van een montuur. Maar je vertelt ze ook over het belang van een oogonderzoek.

Wie ben jij?
- je hebt minimaal een havo-diploma en/of een afgeronden mbo opleiding
- je beschikt over ervaring in de optiek is een pre
- je vindt het prima om op koopavonden en op zaterdagen te werken

-je woont in de omgeving van Assen
- je bent een echte teamspeler
- verder ben je:
     - leergierig
     - ondernemend
     - enthousiast
     - nauwkeurig
     - representatief
     - flexibel

Wie zijn wij?
Specsavers werd in 1984 opgericht door Doug en Mary Perkins. Vanaf het begin hadden zij een heldere missie: de best mogelijke oogzorg bieden tegen betaalbare prijzen en met een uitstekende klantenservice. En dat is gelukt. Inmiddels is Specsavers uitgegroeid tot een van de grootste optiekketens. Alleen in Nederland zijn er al meer dan honderd vestigingen. Wereldwijd zijn dat er bijna 1800. Al onze winkels worden gerund door zelfstandig ondernemers die met ons een partnerschap zijn aangegaan.

Wat kun je van Specsavers verwachten? 

  • een uitdagende baan in een prettige werkomgeving 
  • de kans om door te groeien en ervaring op te doen in de verkoop

Reageren op de vacature Verkoopmedewerker optiek in Assen?
Heb jij na het lezen van deze advertentie het gevoel dat wij niet verder hoeven te zoeken? Wacht dan niet langer en reageer direct door je sollicitatiebrief met motivatie en cv achter te laten op onze sollicitatiepagina. Om het selectietraject te versnellen willen wij je vragen om uitsluitend digitaal te solliciteren via onze website.