FULL_TIME

Vekoper Experience Center - Mango Mobility

Amsterdam NL
2024-03-19
2024-03-28

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer tot 45 km/u. Wij verkopen scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters en e-brommobielen. Met winkels door heel Nederland en rijdende showrooms bieden wij iedereen vanaf 16 jaar de mogelijkheid kennis te maken met elektrisch en duurzaam rijden. Ons motto? 'Leuke dingen dichterbij brengen. Voor jong en oud.'

Vanwege de snelle groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een goede verkoper met ondernemersmentaliteit voor ons Experience Center in Amsterdam. Ben je commercieel, service gericht en ondernemend ingesteld? Weet je als geen ander hoe je een verkoop moet sluiten? Heb je affiniteit met  mobiliteit, innovatieve producten en techniek? Dan is de functie van store manager bij onze organisatie echt wat voor jou!

Wat verwachten wij van jou?
Je bent verantwoordelijk voor de winkel in Amsterdam en alle bestaande relaties in en rondom Amsterdam heen. Je zorgt er altijd voor dat je winkel en de producten er netjes en verzorgd uitzien. Daarnaast genereer je dagelijks nieuwe klanten en ben jij degen die Mango klanten adviseert en laat zien wat de verschillende mogelijkheden, danwel oplossingen zijn. Het is belangrijk dat je servicegericht bent en dat je relevante en bewezen verkoopervaring hebt. Je wordt ondersteund door een professioneel team dames van de afdeling klantenservice, maar je moet ook je eigen afspraken kunnen maken. Het is een functie met veel vrijheid maar het is ook essentieel dat je zelfstandig kan werken en dat je een groot verantwoordelijkheids gevoel hebt. Affiniteit met onze producten en techniek is een vereiste en branche verkoopervaring is een grote pré.

Functiecriteria 

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal drie jaar relevante verkoopervaring.
  • Proactief, ondernemend en doelgericht
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Representatief; Commercieel; Geen 9-tot-5 mentaliteit