FULL_TIME

Shopmanager (m/v) - Rituals

Groningen NL
2024-07-22
2024-07-25

De functie

Door jouw uitstekende gevoel voor kwaliteit en service en door jouw enthousiasme weet je klanten aan je te binden en ervaren zij een unieke beleving bij jou in winkel. In de functie van Shopmanager ben je een voorbeeld voor jouw team en motiveer je jouw team op positieve wijze. Op dagelijks niveau organiseer je alle werkzaamheden in de winkel. Denk hierbij aan voorraadbeheer, personeelsplanning, financiële administratie en de personeelsadministratie. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor het behalen en overtreffen van de commerciële doelstellingen. Je hebt ervaring met het werken met de KPI’s van de winkel en weet hoe je deze op een innovatieve manier kunt beïnvloeden. De vertaling van cijfers naar gedrag is voor jou gemakkelijk te maken. Door jouw energieke persoonlijkheid en de bovengenoemde kennis en kunde weet je jouw team te ontwikkelen tot het beste team van Nederland.

Functievereisten

Voor deze uitdagende en veelzijdige functie vragen wij een Shopmanager (m/v) met minimaal een afgeronde HBO opleiding en/of meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Jij weet hoe je een klant op een persoonlijke manier benadert en laat de klant de ultieme Rituals ervaring beleven. Je hebt een passie voor de producten van Rituals en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Ervaring in de cosmetica is een pre! Als Shopmanager wil je ‘best in class’ zijn. Je bent ondernemend, flexibel, representatief, open en eerlijk. Voor afgesproken resultaten neem je verantwoordelijkheid en beloftes kom je na.

Wat hebben wij te bieden?

RITUALS... biedt een afwisselende functie in een jong team met enthousiaste collega’s. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. De organisatie heeft veel groeipotentie en biedt je een ambitieuze en prettige werksfeer.

  • Voldoe je aan het profiel en wil je ons team komen versterken? Reageer dan via het elektronisch formulier hiernaast.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  • Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.