FULL_TIME

Accountmanager Business Events in Leiden OTE € 94.000 - SalesToppers

Leiden NL
2024-03-11
2024-03-19

Wil jij ook werken als Accountmanager Business Events bij een internationaal evenementenbureau waar veel doorgroeimogelijkheden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Accountmanager Business Events ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze de top 500 klanten voor onze Business Events. Ook ga je Accountmanager Business Events op zoek naar de nieuwe accounts. Je benadert prospects en maakt afspraken. Je inventariseert de behoefte van de klant op korte en lange termijn en je weet daar op de juiste manier op in te spelen.

Wij zijn op zoek naar: 
Een Accountmanager Business Events die beschikt over een afgeronde HBO/WO- opleiding met minimaal twee jaar B2B Sales ervaring. Je bent in staat om zelfstandig de markt te bewerken en nieuwe klanten aan te boren. Je bent creatief in het bedenken van concepten die je met de klant bespreekt. Je bent als Accountmanager Business Events resultaatgericht en weet ook in verkooptrajecten de focus te bewaren. Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over een goede dosis gevoel voor humor. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.  Als Accountmanager Business Events ben je een echte New Business Hunter met consultative selling skills.

Wat bieden wij onze Accountmanager Events!
Een uitdagende Sales Job als Accountmanager Events met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Een goed basissalaris en een uitdagend bonussysteem met veel incentives. “The sky is the limit”. Veel doorgroei mogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast een leaseauto, laptop en smartphone.

Enthousiast over deze Sales Job!
Ben jij die New Business Hunter en wil jij ook aan de slag als Accountmanager  Business Events! App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv...