FULL_TIME

Account Managers FMCG in Den Haag OTE € 64.000 - SalesToppers

Zuid Holland NL
2024-07-08
2024-07-21

Wil jij ook werken als Account Manager FMCG bij een Internationale Handelsorganisatie die een breed assortiment voert in de FMCG branche? Dan is dit de volgende stap in je carrière.

De functie:
Als Account Manager FMCG ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van een netwerk van klanten en leveranciers in een of meer landen. Jij voert de inkoop- en verkooponderhandelingen. Je functioneert als belangrijke spil tussen onze leveranciers en klanten. Als Internationale Account Manager FMCG ben je commercieel ingesteld. Je beschikt over een sterke handelsgeest. Je houdt ervan in een internationale setting te opereren en zaken te doen met verschillende culturen.

De ideale kandidaat:
Als Account Manager FMCG beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt twee jaar commerciële B2B Sales ervaring, maar starters mogen ook reageren. Je spreekt vloeiend Engels, Duits of Frans. Je bent een teamplayer met een commerciële en ondernemende mentaliteit. Je hebt doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden en je bent reislustig.

Wat bieden wij de Account Manager FMCG ​je:
Een fulltime functie als Account Manager FMCG waar je na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag gaat. Je maakt deel uit van een enthousiast Internationaal team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie. Waardering voor eigen initiatief en ruimte om je te kunnen ontplooien. Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed salaris en een provisieregeling. Een uitdagende Sales functie met veel Internationaal reizen bij een innovatieve organisatie.

Enthousiast over deze Internationale Sales vacature van Account Manager FMCG!
Bell of app dan met Robert van Leeuwen op 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV!