FULL_TIME

Junior Accountmanager Network Solutions in Den Haag OTE € 74.000 - SalesToppers

Den Haag NL
2024-07-16
2024-07-20

Heb jij sales ervaring opgedaan binnen de IT sector? Wil jij deel uitmaken van een grote internationale IT organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie:
Als Junior Accountmanager Network Solutions ben je verantwoordelijk voor een jaarlijkse salestarget. Het opstellen van een verkoopplan. Je bent een gedreven Junior Account Manager Network Solutions en je bent goed in New Business. Doelstellingen zijn het acquireren en ontwikkelen van klanten. Je vindt het leuk om IT vraagstukken van klanten op te lossen op het gebied van Network Solutions. Je kan goed luisteren en stelt de juiste vragen om de business van de klant te doorgronden. Je geeft business presentaties en maakt offertes. Je bent actief in het opvolgen van leads en het sluiten van deals.

De ideale kandidaat:
De Junior Accountmanager Network Solutions beschikt over een afgeronde HBO-WO opleiding en ervaring in de Sales. Je hebt kennis van de markt of bereid je deze kennis snel eigen te maken. Bij voorkeur kennis van Network Solutions, Cloud en Saas Solutions. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. In bezit van rijbewijs B.

Wij bieden je:
Een uitdagende Sales-functie als Accountmanager Network Solutions bij een innovatieve organisatie met veel doorgroei mogelijkheden, een plezierige werkomgeving en veel opleidingsmogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Lease Auto, laptop en Iphone behoren tot je standaard uitrusting. Een goed basissalaris en een uitstekende provisieregeling.

Enthousiast over deze Sales Job van Junior Accountmanager Network Solutions!
Wil jij meer weten over deze sales vacature van Junior Accountmanager Network Solutions? App dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of Den Haag, of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV ...