FULL_TIME

Account Manager Buitendienst in Den Haag - SalesToppers

Den Haag NL
2024-07-16
2024-07-25

Wil jij werken als Accountmanager IT Trainingen bij een gerenommeerd trainings bureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat? Ben jij een die gedreven Solution Seller met passie voor IT Trainingen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Je bent goed in het binnenhalen van de Top 500. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van contacten met bestaande relaties. Hiertoe stel je een verkoop- en accountplan op. Overleg je met klanten, controleer en evalueer je de voortgang van projecten. Ook ben je alert op koopsignalen en zorg je voor een vergroting van de omzet van bestaande klanten.

De ideale kandidaat:
HBO/WO -werk en –denkniveau. Affiniteit met IT of trainingen en twee jaar aantoonbare en succesvolle sales-ervaring. Als accountmanager IT trainingen begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor: Aanbieden van onze IT opleidingen en trainingen bij huidige en potentiële klanten. Aangaan en onderhouden van een relatie met prospects en klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan. Presentaties en demonstraties geven.
Je bent enthousiast, ondernemend, zelfstandig, verantwoordelijk en communicatief. Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
Ervaring met het verkopen aan multinationals.

Wij bieden je:
Een uitdagende Sales functie bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.
Je maakt deel uit van een enthousiast Internationaal team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie. Waardering voor eigen initiatief en ruimte om je te kunnen ontplooien. Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling. “The sky is the limit”  Een uitdagende functie bij een innovatieve Internationale organisatie.

Ben jij die gedreven Salestijger die er 200% voor gaat?

Mail of app dan met Robert van Leeuwen op 0650265911 voor een gesprek op ons kantoor in Den Haag.

Of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit nara je cv!