FULL_TIME

Junior Accountmanager Hardware Solutions in Utrecht OTE € 94.000,- - SalesToppers

Utrecht NL
2024-07-12
2024-07-14

Wil jij ook Internationaal werken als Junior Accountmanager Hardware Solutions bij een snel groeiende Internationale IT organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De Functie:
Als Junior Accountmanager Hardware Solutions verkoop je components voor computers en smartphones. Je benadert potentiële Internationale klanten. Je maakt afspraken met beslissingsbevoegden en zet deze om in deals. Daarnaast houdt je je bezig met relatiebeheer en de daaruit voortvloeiende administratieve werkzaamheden. Je maakt analyses en bespreekt de lange termijn doelstellingen met je klant. Je werkt nauw samen met overige verkoopafdelingen.

Wij zijn op zoek naar:
Een Junior Accountmanager Hardware Solutions met een afgeronde HBO/WO opleiding. Minimaal 1 jaar ervaring in de B2B Sales. Je hebt een commerciële drive en bent resultaat- en oplossingsgericht. Goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse taal is noodzakelijk, evenals een goede telefoonstem. Het spreken van een andere taal is een pre. Je hebt brede IT kennis en je bent een bewezen verkooptalent! Je bent een hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij Junior Accountmanager Hardware Solutions!
De Junior Accountmanager Hardware Solutions verdient een passend salaris. Wij zorgen voor uitdagende en toch reële targets met een bijbehorende goede provisieregeling. De overige arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, denk bijvoorbeeld aan opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. Er zijn mogelijkheden om door te groeien en je werkt in een dynamische Internationale omgeving waar een informele en collegiale werksfeer heerst en toch zeer professioneel wordt gehandeld.

Enthousiast over deze Sales Job van Junior Accountmanager Hardware Solutions!
Ben jij die Sales Tijger die er altijd 200% voor gaat!

Bel of app dan met Robert van Leeuwen,

06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info@salestoppers.nl

We kijken uit naar je CV!